Superbol uživo na FOX kanalu

1
Utakmica Superbola XLVIII između ekipa Sijetl Sihoksa i Denver Bronkosa biće emitovana uživo u preko 12 miliona domaćinstava posredstvom kanala FOX Sports u Italiji, Holandiji, Turskoj i Kipru, kao i posredstvom kanala FOX u Srbiji, Grčkoj, Bugarskoj, Hrvats
FOX
FOX

Utakmica 48. Superbola između ekipe NFC šampiona Sijetl Hoksa i ekipe AFC šampiona Denver Bronkosa održava se na stadionu MetLajf u Istočnom Raderfordu u Nju Džersiju u nedelju 2. februara 2014, a evropski prenos uživo počinje u 00.25 u ponedeljak, 3. februara 2014. 

Superbol je najbolje rangirani i najgledaniji televizijski program u SAD koji uživa veliku medijsku pažnju širom sveta. To je globalni medijski fenomen koji kombinuje sport i šou-biznis.

Osim same utakmice, velika pažnja pridaje se i slavnim ličnostima i zvezdama koje svake godine posećuju Superbol, i to na način dostojan velikog holivudskog događaja. Ove godine će u poluvremenu 48. Pepsi Superbola nastupati globalni fenomen, američki muzičar Bruno Mars, kao i legendarna grupa Red Hot Chili Peppers.  

Ovo će biti prvi put da se utakmica Superbola prenosi UŽIVO na kanalima FIC u Evropi, što predstavlja korak dalje u strateškoj posvećenosti sportu ove kompanije. Zahvaljujući globalnoj pokrivenosti kanala FOX Sports, ljubitelji NFL u Evropi gledaće ekskluzivnu produkciju kanala FOX Superbola iz SAD, koju će komentarisati Džo Bak i analitičar Dvorane Slavnih NFL-a Troj Ejkman, ekipa za televizijske prenose prvenstvenih utakmica NFL, dok će sa terena izveštavati Pem Oliver i Erin Endrus.

makonda-tracker