Kristina Kovač: Uopšte nije prijatno ostati bez kandidata

0
U jučerašnjoj emisjiji takmičenje je naspustila grupa H20, a njihova mentorka Kristina Kovač posle emisije je prokomentarisala njihov odlazak
Grupa H20. Foto: Luka Pilipović
Grupa H20. Foto: Luka Pilipović

- Iako sam znala da će se ispadanje jedne od mojih grupa desiti kad-tad, uopšte nije prijatan osećaj. Fifi i Marinela su divne i jako hrabre devojke, mnogo sam se vezala za njih, kao i za sve moje kandidate, i teško mi je bilo sinoć kada je žiri izglasao da one ispadnu. Takmičenje je ovim izgubilo dve mnogo slatke, vredne i harizmatične kandidatkinje, ali sam sigurna da će obe ovo iskoristiti kao dobru polaznu tačku za dalje i uspešno bavljenje muzikom! A ja ću uvek biti tu da ih posavetujem i pomognem gde god zatreba, na mene mogu da računaju! - rekla je mentorka grupe H2O.

Kristinina grupa H2O napustila je takmičenje X Faktor nakon duela sa Aleksandrom Sekulić koja se u baražnom glasanju u prošloj epizodi vratila u ovo prestižno takmičenje.

Članica grupe H2O Fifi bila je nezadovoljna rezultatom, a nakon emisije je izjavila je očekivala mnogo bolji plasman.

- Očekivala sam više! Mislim da nismo zaslužile da ispadnemo već u trećem lajvu! Ne znam da li smo falširale, ali ako i jesmo, pa šta – i Rijana falšira - rekla je vidno uznemirena Fifi, dok se Marinela samo nasmejala njenom komentaru.

- Nikom ništa ne zameramo, ovo je takmičenje i drago nam je što sam učestvovale! - zaključila je Marinela.

makonda-tracker