Domaća serija Na terapiji od večeras na TV Prva

0
Serija Na terapiji od večeras će se emitovati na televiziji Prva, radnim danima od ponedeljka do četvrtka u 21:05h.
foto: Promo
foto: Promo

Jedinstvena, višeslojna dramska serija prikazuje kompleksne priče o svakodnevnim ljudskim problemima i potrebi da se razreše putem psihoterapije.

Pratimo psihoterapeuta Ljubomira Božovića (Miki Manojlović) kroz nedeljne seanse sa klijentima, uključujući i njegove susrete sa svojom terapeutkinjom.

Tokom devet nedelja, koliko traju seanse, na psihijatrovom kauču se smenjuje pet klijenata, a svaki dan je rezervisan za jednog od njih; ponedeljak za Maju, utorak za Borisa, sreda za Anu, četvrtak za Marka i Natalilju, dok petkom glavni protagonista odlazi kod svoje mentorke. Svaki klijent ima specifične problem i poteškoće koje u saradnji sa terapeutom pokušava da otkloni ne znajući i ne sluteći kuda će ih terapija zapravo odvesti. Vremenom se sudbine glavnih junaka (klijenata i njihovog terapeuta) prepliću, a odnos koji su razvili tokom seansi bitno menja njihove privatne živote.

Serija Na terapiji bazirana je na izraelskoj seriji Be Tipul koja je doživela ogroman uspeh. Adaptaciju scenarija za naše podneblje uradila je Milena Marković. Američka TV kompanija HBO proizvela je sopstvenu verziju naslovljenu In treatment, koja je na šezdesetoj dodeli Emmy nagrada osvojila dve nagrade.

Uloge tumače Miki Manojlović, Branka Cvitković, Snežana Bogdanović, Sergej Trifunović, Nenad Jezdić, Nataša Janjić, Tamara Vučković i Dragana Dabović.

 

makonda-tracker