Kristina Kovač: Različite su nacije i veroispovesti, ali svi se slažu

0
Mentor grupa izrazila je divljenje ka svim takmičarima u X faktoru zbog njihove zrelosti i ponašanja, a u međuvremenu nove ljubavi cvetaju u u ovom popularnom TV formatu
Kristina Kovač; foto: Luka Pilipović
Kristina Kovač; foto: Luka Pilipović

Pesmu spasa su ovog utorka pored Maje Novaković, koja je napustila takmičenje, pevale i devojke iz grupe 4U. Posle nastupa i prolaska u dalje takmičenje bile su van sebe od sreće, u bekstejdžu su im prvi čestitali Doktori.

- Iskusile smo najgori osećaj na svetu, ali idemo dalje. Hvala vam - napisala je jedna od članica grupe 4U.
Njihova mentorka Kristina Kovač je bila ponosna na devojke iz grupe 4U, a sudeći po statusima na društvenim mrežama ponosna je o na sve ostale kandidate.

- Ovi naši kandidati su upravo ono kako bi bilo najbolje da naše društvo izgleda. Ima ih različitih nacija i veroispovesti, tu je Fifi koja je transdzender, i..... Svi se međusobno vole, podržavaju i slažu, prihvataju različitosti skoro bez da ih konstatuju i to je predivno, tako treba da bude. Bravo deco! Ponosna sam na vas, bolji ste od svojih roditelja, a tome se i stremi u tom procesu večite evolucije – napisala je Kovač na svom Facebook profilu.

U međuvremenu, ljubav cveta! Katarina Manojlović iz grupe 4U imala je i podršku svog momka Mladena Lukića, bivšeg takmičara ovog popularnog šoua, koji je došao u Šimanovce u pratnji njene mame i sestre. Lukić je imao ogromnu tremu dok je slušao svoju dragu u pesmi spasa, a kako saznajemo, bio je najglasniji u navijanju.

- Uh, nije lako biti u publici, imao sam veću tremu nego kad sam ja nastupao. Navijam iz sveg srca za 4U - rekao je Mladen.

Da podsetimo, mediji su nedavno objavili i slatku romansu između lepe crvenokose Vanje Mišić i momka iz grupe Doktori Armina Malikića. Šuška se da su u povoju i nove simpatije između ženskog i muškog benda.

makonda-tracker