Hari Varešanović: Emina mi je omiljeni član žirija

0
Poznati pevač Hari Varešanović kad god ima vremena prati dešavanja u popularnom TV formatu X faktor, a koliko poštuje ovu emisiju dokazao je i svojim dolaskom i nastupom u emisiji koja je bila na programu u utorak
Hari Varešanović; foto: Luka Pilipović
Hari Varešanović; foto: Luka Pilipović

Frontmen popularne regionalne grupe Hari Mata Hari, talentovani Hari Varešanović izneo je svoje mišnje o popularnom pevačkom šou programu X faktor.

- Pratim emisiju kad god imam vremena, imaju zaista dobre pevače. Dopadaju mi se Ilma, Daniel i Aleksa – oni imaju dobre vokale. Međutim, ja na takozvani faktor X gledam malo drugačije. Mislim da je potrebno da se ovim mladim, talentovanim pevačima naprave sopstvene kompozicije, kako bismo zaista videli ko poseduje taj X Faktor. Nemoguće je graditi karijeru na tuđim pesmama. Publika voli originalnost i lični pečat. Poručio bih žiriju da više obrati pažnju na izbor i aranžman pesama, bilo bi lepo svaku pesmu prilagoditi senzibilitetu kandidata, kad se već nema vremena za pravljenje novih kompozicija – bio je isken Hari. 

Ovaj popularni pevač je tokom cele večeri bio vidno raspoložen, a na nastup je došao u pratnjI svoje lepše polovine koja takođe gleda X faktor. Na pitanje ko mu je omiljeni član žirija bez ustezanje je odgovorio.

- Emina mi je omiljeni član žirija, ovako globalno gledano. Kad nju vidim na televiziji podseća me na svetsku zvezdu. Odlično izgleda, a dopadaju mi se i njeni komentari i blagonaklonost ka takmičarima. Slažem se i sa Željkom da treba pevati na maternjem jeziku, baš zbog te emocije i iskrenosti koju pevač treba da prenese publici.

makonda-tracker