Ivan Jevtović: Naš E.R. kreće na proleće

0
Ovog petka u emisiji IMLEK Jutro uz Žarka Stepanova na Naxi radiju prvu jutarnju kafu pićete sa glumcem i muzičarem Ivanom Jevtovićem.
Ivan Jevtović i Žarko Stepanov. Promo foto
Ivan Jevtović i Žarko Stepanov. Promo foto

Poslednjih meseci dosta se pričalo o snimanju srpske verzije čuvene serije E.R. (Urgentni centar) u kojoj će igrati i Ivan Bosiljčić, Katarina Radivojević, Miki Manojlović a za Ivana je rezervisan lik Pitera Bentona (zgodnog tamnoputog doktora u originalnoj verziji serije).

- Snimali smo pilot koji je režirao Stefan Filipović - poznat po filmovima Šejtanov ratnik i Šišanje - koji je toliko ozbiljno pristupio tom zadatku da je on nas glumaca tražio da se za ulogu spremamo sa pravim doktorima i medicinskim sestrama. Osnovna zamisao je da obratimo pažnju na to koliko medicinskog osoblja, koji su svakog dana praktično na braniku našeg zdravlja, žrtvuje i svoje zdravlje da bi nekim ljudima bilo bolje. Mislim da će ova serija pomoći u razumevanju toga o kako teškom poslu se radi. Pretpostavljam da će se ljudi vezati za te likove i za lik koji ja igram, doktora Refika Petrovića... Jedino što još čekamo je praktično emitovanje serije. To će se sigurno desiti na proleće a dobra stvar je što se pojavljuju nove stanice i nove mogućnosti, pa će samim tim javiti i veći prostor za igrani program - otkriva Ivan.

O glumi, muzici, porodici, zašto čitati Deci bestragije Uroša Petrovića i zašto slušati novozelandski rok, Ivan vam priča ovog petka od 7 do 10 na Naxi radiju.

makonda-tracker