X faktor: Doček pravoslavne Nove godine uz finaliste

0
Popularni finalisti pevačkog šou programa X faktor pravoslavnu Novu godinu dočekaće u Novom Sadu i to pevajući sa velikim imenima domaće muzičke scene
Finalisti  X faktora; foto: promo
Finalisti X faktora; foto: promo

Maja Novaković, Daniel Kajmakoski, ženska grupa 4U, Haris Ćato, Ilma Karahmet  i Lukijan Ivanović biće specijalni gosti na novogodišnjem koncertu u Novom Sadu. Pevač Željko Joksimović  u goste je pozvao svoja dva kandidata Maju i Daniela, dok je pop pevačica Nataša Bekvalac odlučila da ugosti šarmantne devojke iz Kristinine grupe 4U. Jelena Tomašević poželela je da se na bini  nađe zajedno sa talentovanom trinaestogodišnjom devojčicom Ilmom Karahmet koja je publiku očarala svojim fantastičnim glasom u ovom šou programu. U najluđoj noći posetioci u Novom Sadu uživaće i u hitovima Nikole Rokvića koji je kao svog specijalnog gosta pozvao finalistu X faktora Lukijana Ivanovića, koji već ima veliki broj obožavateljki.

- Mnogo smo uzbuđeni pred ovaj koncert, kao i pred sledeći lajv nastup u X faktoru koji je na program već sutradan. Čast nam je da gostujemo sa ovako velikim muzičkim imenima u najluđoj noći u Novom Sadu. Daćemo sve od sebe, vredno smo radili i verujemo da će publika uživati – rekli su finalisti ovog popularnog šou programa.

makonda-tracker