X faktor: Željko je kao specijalne goste u novogodišnjoj noći pozvao svoju grupu finalista

0
Finalisti najvećeg pevačkog šou programa X faktor čiji je je mentor Željko Joksimović biće specijalni gosti na večerašnjem dočeku Nove godine na Trgu u Kruševcu
X faktor
X faktor

Maju Novaković, Mladena Lukića i Daniela Kajmakoskog brojna televizijska publika imala je priliku da upozna poslednjih nedelja tokom emitovanja X faktora  U najsvečanijoj noći tokom godine svi posetioci Željkovog novogodišnjeg koncerta imaće priliku da uživo čuju i ove vrsne mlade pevače. Njihov mentor,  jedan od najboljih muzičara u regionu, već nedeljama uvežbava njihove nastupe pre svega zbog početka emitovanja X faktora uživo za nekoliko nedelja, ali su svi zajedno odvojili vreme i za pripremu nastupa u Kruševcu. Kako saznajemo, probe u studiju Željka Joksimovića proticale su u sjajnoj atmosferi, a Maja, Daniel i Mladen odlično funkcionišu.

- Velika mi je čast što ću, kao finalista X faktora, zajedno sa kolegama iz grupe Majom i Danielom nastupiti na novogodišnjem koncertu našeg mentora Željka Joksimovića. Mnogo smo radili proteklih nedelja, Željko je veliki profesionalac i jedan od najboljih muzičara današnjice od koga zaista ima šta da se nauči. Novogodišnji koncert u Kruševcu je veliki izazov za nas, ali i malo zagrejavanje za sve ono što nas čeka od januara kada kreću emisije uživo. Jedva čekam – kaže Mladen Lukić, jedan od finalista iz grupe Željka Joksimovića.

makonda-tracker