X faktor: Željko izabrao Tonija Cetinskog kao gosta mentora

0
U novoj epizodi popularnog pevačkog šou programa saznaće se kojih preostalih šest kandidata nastavlja dalje takmičenje
Željko Joksimović i Toni Cetinski; foto: Story press
Željko Joksimović i Toni Cetinski; foto: Story press

Za plasman u lajv bore se takmičari Željkove i Kristinine grupe. I ovog puta, kanididati će se u kućnoj atmosferi predstaviti svojim mentorima zadatom pesmom, ali u ključnim odlukama Željku i Kristini pomoći će njihovi stručni gosti.
 
Jedan od najzahtevnijih sudija X faktora Željko Joksimović, poželeo je da iznenadi takmičare iz svoje grupe Stariji od 27, te im je priredio nekoliko nezaboravnih dana na crnogorskom primorju, a za svog gosta odabrao je popularnog hrvatskog pop pevača Tonija Cetinskog.

- Tonija profesionalno cenim i poštujem, imamo sličnu životnu energiju i smatram ga za dobrog prijatelja. Samo jedan od ovih pomenutih razloga je dovoljan kada je reč o njemu, ali pored toga Toni ima i neposrednog iskustva kada je reč o televizijskim formatima sličnog tipa i sličnim ulogama. Uveren sam da smo zajedno doneli dobre, prave odluke – istakao je Joksimović.

Kako saznajemo, Željkovi kandidati su veoma emotivno doživeli ovu fazu takmičenja, a ko je prošao dalje videće se u utorak u 21:15 na TV Pink.

Pogledajte najavu:

makonda-tracker