Treća sezona serije Budva na pjenu od mora na RTRS-u

0
Hit serija Milutina Mime Karadžića Budva na pjenu od mora na Televiziji Republike Srpske kreće sa emitovanjem u januaru 2014. godine.

Tim povodom Radio Televizija Republike Srpske organizovala je promociju i konferenciju za medije sa glavnim akterima ove serije. More koje zapljuskuje Budvu nikad nije izgledalo uzburkanije, rečeno je sinoć u Banjaluci, na promociji treće sezone serije Budva na pjenu od mora.

Dramska serija, koju su gledaoci Televizije Republike Srpske zavoleli već posle emitovanja prve epizode, stiže na tv ekrane i u novoj, trećoj sezoni.

- Radio televizija RS, koja je uz seriju Budva na pjenu od mora bila od početka njenog prikazivanja, privržena će joj ostati i u narednim sezonama, ukoliko ih bude - rekao je vršilac dužnosti generalnog direktora RTRS-a, Rajko Radovanović.

Sukob novopečenih bogataša sa osiromašenim ostatkom sveta, nežne ljubavne priče i uzbudljive afere, elementi trilera i motivi osvete, dramaturški su obrasci na kojima se zasniva storija – Budva na pjenu od mora.

Glavni glumac u seriji  i njen producent, Milutin Mima Karadžić, ne otrkriva sve detalje trećeg serijala serije.

- Ovaj serijal od ukupno 40 epizoda, snimao se 5 meseci u periodu od 1.marta do 23.jula 2013. godine, najviše na teritoriji grada Budve ali i na Cetinju u Podgorici, Meljinama, Petrovcu, Dobrim Vodama, Velikoj ulcinjskoj plaži i na Rijeci Crnojevica, gde je održana i zadnja klapa. Kroz treći serijal, prodefilovalo je više od 120 glumaca i preko 8.000 statista. U novom ciklusu uz proverene asove, koji su sjajno odradili posao u prethodne 24 epizode, pojavljuju se nova lica: Žestokog negativca igra mladi Budvanin Dejo Ivanić, tu su još Leona Paraminski iz Zagreba, koja tumači čudesnu ženu koja će promeniti Savov život, zatim velika imena hrvatske stare glumačke garde Ivo Gregurević i Frano Lasić. Zatim tu su još i Nela Mihajlović, Viktor Savić, Dejan Lutkić, Katarina Marković, Ljubomir Bandovic, Ivana Mrvaljević, Slovenka Maja Kljun i drugi.
Od starih likova tu su Andrija Milošević, Ljiljana Blagojević, Marko Nikolić, Dubravka Drakić, Mladen Nelević, Sanja Jovićević, Momčilo Otašević, Andrijana Mugoša, Božo Zuber, Miloš Pejović, Staša Radulović... - navodi Karadžić.

Scenario ove godine potpisuju Stevo Koprivica za prvih šest epizoda i Đorđe Milosavljević za ostale 34 epizode.
Reditelj, Milan Karadžić, kaže da novi serijal odlikuje brži ritam, prepliću se neočekivani zapleti i obrti u koje su upleteni akteri serije: od ljubavnih intriga, preko kriminalnih obračuna, ucena, pa čak i ubistava.

Visoki produkcijski standardi, mnoštvo vrhunskih glumaca iz Srbije, Crne Gore i regiona, zanimljivi zapleti i neočekivan epilog, najbolje su preporuke koje ovu seriju i u novoj, trećoj sezoni čine jednom od najtraženijih u regionu.

Osim u Crnoj Gori, serija se emituje u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Ukrajini i Rusiji.

Javni servis Republike Srpske se kao i svakog puta potrudio da svojim gledaocima obezbedi sadržaje koji su aktuelni i plene pažnju u regionu, što serijal Budva na pjenu od mora svakako jeste!
Uživajte i u trećoj sezoni serije Budva na pjenu od mora, na programu Televizije Republike Srpske.

makonda-tracker