TLZP: Aleksa Jelić pobednik 11. epizode, proglašeni finalisti

0
Pobednik večerašnje epizode je Aleksa Jelić, koji je osvojenu nagradu odlučio da pokloni Udruženju za autističnu decu, a nakon proglašenja pobednika 11. epizode, žiri i publika doneli su odluku koji takmičari će se naći u finalnoj emisiji sledeće nedelje.
Aleksa Jelić, foto: TV Prva
Aleksa Jelić, foto: TV Prva

Aleksa Jelić pobednik je 11. epizode popularnog šoua, a u narednoj, finalnoj emisiji, u trci za nagradu od 25 hiljada evra koju će pobednik proslediti u humanitarne svrhe, naći će se Aleksa Jelić, Boris Milivojević, Sara Jovanović, Ana Kokić i Nenad Knežević Knez.

 

 

Ukoliko niste bili u prilici da ispratite ovo izdanje emisije, u nastavku teksta možete pogledati najzanimljivije detalje 11. epizode TLZP-a.

 

Na samom početku polufinalne emisije voditeljski par Marija Kilibarda i Petar Strugar najavili su gostujućeg člana žirija, a ove subote to počasno mesto zauzeo je naš poznati glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić.

Iako je ovo šou humanitranog karaktera, došlo je vreme za ozbiljnu polufinalnu  borbu, a ko se plasirao u finale, osim četvoročlanog žirija, odlučila je i publika! Slanjem SMS poruka, gledaoci su imali priliku da glasaju za svoje favorite i pomognu da baš njihovi omiljeni takmičari postanu finalisti šoua TLZP.

Voditelji su podsetili da će sav prihod od SMS glasova otići u humanitarne svrhe, a nakon retrospektive imitacija iz prethodne epizode, takmičenje je moglo da počne.

 

Ana Kokić kao Bijonse

Ana je priznala da joj je u spremanju uloge puno pomogla prethodna Bijonse, odnosno Aleksa Jelić, a spektakularno spuštanje sa plafona na pozornicu i dinamičan nastup, potpuno je oduševio prisutne u studiju. Mićko je Aninu imitaciju ocenio kao sjajnu, dok je Ivanović pohvalio njen izgled i u šali prokomentarisao da se nada da mu Anin suprug Nikola, neće razbiti nos.

Sneki kao Ana Nikolić

Katarina je prokomentarisala da je Sneki bila prava mačka, a Ivanović je dodao da je bila prava mačkica. Mićku je Sneki bila bolja od originala, a iako to nije tip muzike koju voli da sluša, priznao je da mu se ova verzija izuzetno dopala.

Aleksa Jelić kao Robi Vilijams

Izuzetna maska, fenomenalna numera i besprekorno đuskanje Alekse Jelića pružio nam je osećaj da smo na koncertu Robija Vilijamsa. Žiri je bio pun reči hvale za Aleksu, a posebno je bio fasciniran Ivan koji je priznao da ozbiljno uživa u njegovim nastupima. Marija je dodala da je ovaj šou izmišljen za Aleksu.

Željko Šašić kao Željko Samardžić

Jedan krajnje romantičan zadatak za Željka Šašića koji je izveo besprekorno, kao i sve prethodne imitacije. Svi članovi žirija su se složili da je sjajno obavio zadatak, osim Mićka koji je ovu imitaciju video kao jednu od Željkovih najslabijih od početka takmičenja.

Knez i Goca kao Džon Travolta i Olivija Njutn Džon

Sjajna zabava je zagarantovana kada se zajedno na sceni nađu dva fenomenalna imitatora kao što su Knez i Goca! Njihovo viđenje „Briljantina“ potpuno je oduševilo publiku, a oboje su se složili da su odlični partneri na sceni. Ivan je Knezovo đuskanje ocenio kao „skandalozno“, pa je Knez za „kaznu“ izveo Ivana na podijum i tražio da ponovi neke od njegovih koraka...

Skaj kao Ejmi Vajnahus

Lažne tetovaže, crveno-crna haljina, štikle, hulahopke, veštačke trepavice, duga crna perika... Sve je to Skaj morao da stavi na sebe kako bi publiku podsetio na  Ejmine najveće hitove Back to black i Rehab. Katarini se nije dopao nastup jer u njemu nije videla ni malo bola koju je Ejmi nosila na sceni. Za razliku od nje, Marija je bila oduševljena Skajevim izborom imitacije u polufinalu.

Sara kao Olivera Katarina

Sari je večeras baš bilo po volji, jer je imala čast da imitira legendarnu Oliveru Katarinu. Neverovatna transformacija devojke u damu u godinama i podsećanje na neka davno prošla vremena, nikog nisu ostavili ravnodušnim. Od Marije Kilibarde, Sara je dobila titulu carica jodlovanja, a potom je zamolila takmičarku da imitira članicu žirija Mariju Mihajlović.

Tamara Dragičević kao Vesna Đogani

U beloj venčanici, Tamara je bila mlada, a mladoženja pravi Đole Đogani. Na scensko venčanje su počeli da pristižu i drugi članovi porodice Đogani sa svadbenim poklonima, a onda se pojavila i bivša Đoganijeva žena Slađa Delibašić. Katarinu je nastup podsetio na devedesete, dok je Mićko u njemu video Kusturica momenat.

Boris kao Seka Aleksić

Boris je savršeno skinuo Sekin karakterističan pokret grudima! Vrckao je kukovima i pokazivao svoje poprsje, a onda milovao mišićavog plesača ofarbanog u zlatno, baš kao u Sekinoj pesmi. Svi članovi žirija su bili oduševljeni, a Mićko je Borisu predvideo sjajnu karijeru transseksualca u inostranstvu.

 

Posle Mićkovih imitacija, SMS glasanje je otvoreno!

makonda-tracker