X faktor: Vratite svoje favorite u takmičenje!

2
U baražnom glasanju možete vratiti svoje favorite u takmičenju da se pridruže Ilmi, Harisu, Tamari, Aleksandru, Aleksi, Lukijanu i drugim takmičarima koji grade svoj put ka pobedi.
X Faktor; foto: Luka Pilipović
X Faktor; foto: Luka Pilipović

Koliko su gledaoci zavoleli takmičare, pokazuje i primer modnog fotografa Stefana Kokovića, koji se našao u Emininoj grupi, ali nažalost nije prošao u dalje takmičenje. Međutim, još nije gotovo. Za sve izbačene takmičare moguć je preokret. U toku je baražno glasanje uz pomoć kojeg će se po jedan takmičar iz Eminine i Kikijeve grupe vratiti u dalje takmičenje.

- Od kada sam u X faktoru niz prijatnih stvari mi se dogodio, a moram priznati - krajnje neočekivano. Od toga da mi se dnevno na Facebooka javi na stotine ljudi, do fotografisanja na ulici i potpisivanja autograma, a nedavno se posle jednog mog pojavljivanja pojavila devojka koja je nosila majicu sa mojim likom i imenom i tada mi dala predivan poklon, parfem i plišano srce. Kao neko ko je preterano čak emotivan, presrećan sam i što bi se reklo u narodu more mi nije ni do kolena. Bilo bi mi izuzetno drago da se vratim u lajv, kao i verovatno svim mojim kolegama. Gledaoci, glasajte za svog favorita – poručuje Stefan Koković.

Više informacija o tome možete pronaći na linku.

makonda-tracker