Nasmejani novogodišnji program na B92

Bulevar B92, 24 minuta sa Zoranom Kesićem i Razgibavanje samo su neke od zabavnih emisija koje su animirale publiku prethodnih sezona na TV B92, a iz ove mediske kuće najavljuju da sve one koji uz njihov program budu u najluđoj noći očekuje mnogo smeha i zabav
0
1 / 4

U dočeku 2014. godine, na TV B92, šarmiraće vas i zabaviti ekipa Bulevara B92, koja se već pokazala kao pravi izbor za podizanje adrenalina i raspoloženja. Od magične noći 31. decembra očekivanja su velika, a Bulevar B92 je odlučan u tome da ispuni svačije želje. 

Udruženim snagama sa horom, novogodišnje pesme zapevaće i novinarka Nevena Madžarević.

Redakcija Bulevara B92 nije zaboravila najmlađe, pa će jedan deo emisije posvetiti i njima.  Deda Mraz im je doneo poklone, istina, ne baš onakve kakve su očekivali. Snimali su reakcije dece kada otvore dugo očekivani poklon i kada umesto lutke ili kolica dobiju izgužvani papir ili stari sunđer.

Ekipa Bulevara B92 je bila praktična - za Aleksandra Šapića su naručili globus, predsedniku Nikoliću prsluk sa znakom Metalike, Boris Tadić dobiće od njih ogledalce.

Novogodišnja noć specijalna je za svakoga, pa i za voditelje Bulevara B92. Zbog toga će svi oni, u novogodišnjoj noći, družiti sa gledaocima – Nikolina Pišek, Slavko Belesin, Nevena Madžarević, Vladimir Đorđević i Jovana Vukojević družiće se sa vama u toku cele večeri.

Sa druge strane, do sada niko nije ostao ravnodušan na novu emisiju domišljatog Zorana Kesića, a u toku slavljeničke noći imaćete još jednu priliku da utvrdite zašto. U okviru novogodišnjeg programa na B92 imaćete priliku da pogledate najupečatljivije momente iz ovog serijala.

Darko i Marko, voditelji poznatog programa Razgibavanje će kao i do sada, u opuštenoj atmosferi, publiku smehom dovoditi do suza.

Gledaoce očekuje vas jednočasovni specijal sa zanimljivim intervjuima i gostima i urnebesnim odabirom najsmešnijih video klipova. Sa Darkom i Markom družiće se Dejan Petrović i Big Band, Kalina Kovačević, Milena Vasić, Sir Oliver, mađioničari Piksi i Zeka, Srđan Karanović i Dejana Buha.

Novogodišnji program nije potpun bez kvalitetnih filmova. Zato će 31. decembra ljubitelji filmske umetnosti moći da uživaju uz kultni film Avijatičar, sa Leonardom Dikapriom u glavnoj ulozi. Istog dana, biće emitovana i zabavna komedija Samci, koja je obeležila grandž eru devedesetih godina.

Prvi televizijski koraci u novoj 2014. odigraće se uz filmske naslove Alfa i Omega - simpatični animirani film iz 2010. godine, i komediju Matori lavovi, kao i ostvarenje Izgubljeni u svemiru.

Za praznike, TV B92 donosi i najpoznatije crtane filmove, a na dugoj listi naći će se i animirani Ples malog pingvina, Božić s Patkom Dačom i Osmoza Džons.

makonda-tracker