X faktor: Skot Mils pohvalio Tamaru Milanović

0
Posebnu pažnju na društvenim mrežama privukao je komentar Kikijevog gosta mentora Skota Milsa, čuvenog radio voditelja iz Velike Britanije, koji je na tviteru u toku emisije postavio Tamarin nastup i napisao komentar Ozbiljna X faktor faca.
Zoran Lesandrić i Tamara Milanović; foto: Luka Pilipović
Zoran Lesandrić i Tamara Milanović; foto: Luka Pilipović

Da podsetimo, Skot Mils se vrlo rado odazvao pozivu dugogodišnjeg prijatelja Kikija Lesendrića da  mu pomogne pri odabiru najboljih takmičarki iz grupe Devojke do 27.



- Drago mi je da je Skot prihvatio moj poziv, njegovo poznavanje muzike je fascinantno. Poznato je da je Scott radio sa svetskim izvođačima, bio je i glavni gost na turneji Robi Vilijamsa, a njegov šou na BBC radio 1 je jedan od nasjlušanijih radio programa širom sveta. Čim sam postao sudija X faktora bilo mi je logično da  ga, kao vrhunskog profesionalca i mog velikog prijatelja, pozovem kao gosta mentora. Hvala mu što mi je pomogao u donošenju teške odluke. – istakao je Kiki Lesendrić.



Sledećeg utorka u 21:15 na TV Pink Željko i Kristina zajedno sa gostima mentorima biraju finaliste svojih grupa: Stariji od 27 i Bendovi.

makonda-tracker