Goli život bez cenzure: Sve ono o čemu pripadnici džet seta ćute

0
Potpuno neočekivano, u emisiji Goli život, na televiziji Happy, u četvrtak 19. decembra u 20,50h umesto dosadašnjih tema iz podzemlja, života na ivici zakona, ali i ispovesti vodećih ljudi javnog života Srbije i Evrope, ovog puta, vodeća tema biće – seks!

Ispovest slikara Vladana Subotića, kojeg su u Parizu najviše plaćali da spava sa tuđim ženama, a da oni samo gledaju i uživaju, čini se, bez cenzure, otkriće ono o čemu pripadnici džet seta – ćute.

- Visoko društvo se ponosi svojim perverzijama i sve normalno za njih je. Muškarci uživaju sa muškarcima, a žene su im obično za avanture i razbibrigu. Najčuvenijim umetnicima sveta osvežio sam život i uneo harmoniju u brak, jer su oni bili isuviše zauzeti da bi se rvali i znojili sa sopstvenim ženama. Zahvaljujući tome, bio sam u prilici da budem sa najlepšim ženama planete, o kojima su sanjali svi muškarci, osim njihovih muževa i ljubavnica, kojima odavno više nije ni do čega – kaže Subotić.

Vladan Subotić je u Parizu bio učenik Pikasovog učenika, pa su mu se na svakom koraku obraćali sa: Gde si, Pikaso? Odlazio je i kod Salvadora Dalija, koji je bio ubeđen da su jedino Srbi luđi od njega.

Zanimljivo, ali istinito, među otmenom gospodom smatrali su ga pomalo hendikepiranim, maltene kao da nema jednu nogu, jer je voleo isključivo žene, za razliku od njegvoog brata, bivšeg boksera, za kojim su se okretali svi prefinjeni pariski umetnici.

- Često je molio Stevicu Markovića da ga bar jednu noć pusti u Delonov krevet, da konačno vidi šta je prava srpska muškarcima – rekao je Subotić o svom bratu.

O tome, zašto je baš ovo tema priče njegove emiisje Goli život, Milomir Marić, priznaje da mu je dosta priča iz podezemlja i da je posle svega hteo da napravi sofisticiranu priču iz umetničkog života, bez ikakve cenzure.

makonda-tracker