TLZP: Žestoko polufinale u subotu

0
Približava se finale spektakularnog humanitarnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato. Uzbuđenje među takmičarima raste, pripreme novih imitacija su sve ozbiljnije, jer samo pet najboljih će moći da zasija u finalnom takmičenju i dobije šansu da odnese pobedu
Tamara Dragičević; foto: Story press
Tamara Dragičević; foto: Story press

Iako je ovo šou humanitranog karaktera, došlo je vreme za ozbiljnu polufinalnu  borbu, koja je u subotu uživo od 21.15 na TV Prva. Ko će se plasirati u finale, pored četvoročlanog žirija, odlučuje i publika.  Slanjem SMS poruka gledaoci će imati priliku da glasaju za svoje favorite i pomognu da baš njihovi omiljeni takmičari postanu finalisti šoua TLZP.



Zadaci su nekima teško pali dok su se drugi radovali izvučenim imitacijama, ali kao i do sada niko ne posustaje i iz emisije u emisiju sa više elana i igre ulaze u nove izazove.



Tako će publiku opet nasmejati Boris Milivojević na štiklama,  u ulozi folk zvezde Seke Aleksić, ili Skaj kao Ejmi Vanjhaus. Sneki uvežbava vrckanje Ane Nikolić, Tamara Vesne Đogani, a Ana Bijonse. Još jedan duetski spektakl doneće Goca Tržan i Knez kao Olivija Njutn Džon i Džon Travolta, a svojim glasom u sjajnim imitacijama briljiraće Aleksa Jelić kao Robi Vilijams, Sara kao Olivera Katarina i Željko kao njegov imenjak Samardžić.

Polufinalna emisija Tvoje lice zvuči poznato biće prikazana u subotu od 21.05 na TV Prva.

makonda-tracker