X faktor: Emina izabrala muža za gosta mentora

0
Sutra u 21.15 na TV Pink počinje sledeća faza X faktora simboličnog naziva kuće sudija u kojoj će se takmičari predstaviti svojim mentorima u kućnoj atmosferi, a samo po troje kanidata iz svake kuće plasiraće se u finale
Emina Jahović Sandal i Mustafa Sandal; foto: Luka Pilipović
Emina Jahović Sandal i Mustafa Sandal; foto: Luka Pilipović

U prvoj epizodi videćemo kuće Emine Jahović Sandal i Kikija Lesendrića, a u ovoj fazi takmičenja sudijama u ocenjivanju pomažu njihovi gosti mentori.

Kako su mediji objavili Emina je svoju grupu Muškarci do 27 ugostila i u Istanbulu, a za gosta mentora izabrala je svog supruga, trenutno najvećeg pop umetnika u Turskoj,  Mustafu Sandala. Ovaj popularni pevač pored bogate karijere ima i iskustva u otkrivanju novih muzičkih zvezda, budući da je bio član žirija sličnog pevačkog takmičenja, što je i bio jedan od razloga da ga Emina pozove kao svog gosta.



Emina se pokazala kao odličan mentor, ali i zaista sjajan domaćin. Njeni takmičari i cela X faktor ekipa  o njoj i njenom suprugu imaju samo reči hvale.



- Emina je sjajan mentor, prelepo nam je bilo u Istanbulu. Leteo sam prvi put avionom, obišli smo grad, naučili smo mnogo toga i divno se družili. Ovo putovanje ostaće mi u najlepšem mogućem sećanju. Kao znak zahvalnosti  našoj divnoj mentorki priredili smo jedno iznenađenje, videćete u emisiji – rekao je Haris Ćato, jedan od takmičara.

Da li je porodica Sandal bila zadovoljna nastupima takmičara, koji savet je Emina dobila od svog supruga i koja tri kandidata su prošla u finale, saznaće se večeras u 21:15 na TV Pink.

makonda-tracker