X faktor: Žiri išao na finale engleske verzije takmičenja

0
Četvoročlani žiri X faktora: Kiki, Kristina, Emina I Željko prisustvovali su spektakularnom finalu engleske verzije ovog televizijskog formata koje se sinoć održalo u Londonu
X faktor; foto: Story press
X faktor; foto: Story press

Kako saznajemo, atmosfera u Vembli Areni cele večeri bila je fantastična, a kada je Sem Bejli proglašena za ovogodišnju pobednicu atmosfera je došla do vrhunca! Više desetina hiljada gledalaca bilo je oduševljeno, a kada je Sem izvodila svoju pobedničku pesmu, Željko Joksimović je toliko bio dirnut njenom izvedbom, da je čak i zaplakao.

Emina je, kaže izvor blizak produkciji, bila lepša čak i od čuvene pevačice Nikol Šerzinger, a dobro poznati članovi žirija X faktora koji su nedavno imali javne sukobe, Željko i Kristina, su se u Londonu samo kolegijalno pozdravili. Kiki je bio oduševljen organizacijom velikog finala, a svi naši članovi žirija i ceo X factor Adria tim posebno su uživali u senzacionalnom nastupu grupe One Direction, Eltona Džona, pop zvezde Keti Peri, kao i u nastupu njihovog kolege iz Velike Britanije, čuvenog Garija Barloa.


Sve detalje iz Londona gledaoci će imati prilike da vide u specijalu X faktora koji se očekuje za novogodišnje praznike, a ovog utorka u 21:15 na TV Pink na prograqmu je sledeća faza takmičenja kuće sudija kada će Emina i Kiki imati težak zadatak da izaberu najbolje kandidate iz njihovih grupa koji će nastupiti u finalu takmičenja.

makonda-tracker