Haris, Šaban i Snežana Đurišić u novogodišnjem programu

1
Fantastični trio pevača, na snimanju specijalnog novogodišnjeg programa Happy televizije
Haris Džinović, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, foto: promo
Haris Džinović, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, foto: promo

Sa širokim osmehom pevač Šaban Šaulić nakon snimanja specijalnog programa na televiziji Happy, u kojem je učestvovao sa Snežanom Đurišić i Harisom Džinovićem rekao je da se odlično proveo na setu.

- Ovo je najbolji novogodišnji program, koji smo do sada snimili! – rekao je Šaban Šaulić.

Šta je bilo toliko posebno?

- Nije bilo nikakvog scenarija, opušteno je bilo. Do sada nam uvek daju scenario, urednici nam objašnjavaju šta da radimo, kad da se smejemo, a Erna Perić, urednica emisije samo nam je rekla: Znamo se godinama, zabavljajte se i zabavljajte narod – objasnila je Snežana Đurišić.

Ovo je bilo dovoljno da se Haris, Šaban i Snežana Đuriršić, ponašaju kao na nekom porodičnom slavlju. Smejali su se, veselili, pričali neke svoje anegdote i pevali ono što najviše vole.

- To što smo bili opušteni na snimanju, osetiće svi koji budu bili uz novogodišnji program Hepi televizije – rekao je Haris Džinović.

Snežana Đurišić je dodala da su pričali šta su hteli, nisu psovali, sami su kreirali emisiju, zabavljali se ludo, a pevačica je priznala:

- Ja sam jedini lopov koji ne odgovara za krađu, a vešto kradem fazone Šabana Šaulića. I dobro prolazim!

Dok je trajalo snimanje ovog novogodišnjeg specijala, zabavlajal se cela Hepi televizija. Igralo se u režiji, šminkerke su bile vesele, kamermani takođe...

- Kad nam je reditelj Darko Kamarit rekao da smo dobri i da smo se super organizovali na snimanju, onda to nešto znači, svi znamo koliko je on dobar reditelj – rekla je Snežana Đurišić.

 

makonda-tracker