X faktor: Kristina podržava takmičare iz drugog tima

1
U utorak su izabrani kanidati koji su prošli u sledeći krug takmičenja, a dva dana kasnije komentari na društvenim mrežama i dalje pljušte
X faktor; printscreen
X faktor; printscreen

Emina je oduševljena svojom grupom takmičara Muškarci do 27, a kako nezvanično saznajemo njeni kandidati su joj priredili posebno iznenađenje kao veliku zahvalnost što ih je ugostila u Istanbulu, što će biti prikazano u sledećoj epizodi.



Kristina Kovač takođe podržava svoje tamičare tj. bendove kojima je mentor, što pokazuju njeni brojni komentari na Twitteru i Facebooku. Zanimljivo je da je ova članica žirija, inače veliki fan X faktor formata, napisala talentovanom Danijelu Kajmakoskom komentar podrške na fejsbuku, iako on nije u njenoj grupi.

- Da znaš dragi Danijele, to što ti je Željko mentor ne menja moje mišljenje o tebi i ne znači da ću tebe nešto da kritikujem od sad pa nadalje. Njega hoću za sve gde bude grešio sa tobom, jer sa tobom ne sme da se greši!  Ljub od K. – napisala je Kovač.

Da podsetimo, Željko je dobio grupu Stariji od 27, dok će Kiki biti mentor Devojkama do 27. Kako su se pojedini takmičari snašli u sledećoj fazi takmičenja pod nazivom kuće sudija videćemo već u utorak u 21:15 na TV Pink.

makonda-tracker