TLZP: Sneki u izazovnoj transformaciji zasenila Šer

0
U predstojećoj epizodi emisije Tvoje lice zvuči poznato gostovaće Haris Džinović kao novi član žirija, a Sneki će pokazati svoj seksipil kao legendarna Šer
Snežana Babić; foto: TLZP
Snežana Babić; foto: TLZP

Da podgreje atmosferu, potrudio se i novi član žirija Haris Džinović koji se pridružio dobro poznatoj postavi. Jedna od najvećih folk zvezda bivše Jugoslavije nije štedeo reči hvale na takmičare koji su još jednom pokazali svoje raskošne talente, a zatim i sam  potvrdio da je veliki umetnik.  



Poznati meraklija ponesen nastupom Nenada Kneževica Kneza u ulozi  Zvonka Bogdana, izašao je na scenu i  zapevao pesmu Arsena Dedića. Haris je u potpunosti skinuo  legendarnog maestra i svojom imitacijom oduševio sve prisutne.
 
A takmičari su i ove nedelje naporno radili na svojim zadacima. Uvek vredna Sneki, ovoga puta je briljirala u ulozi Šer i još jednom pokazala svoje izvajano telo.  U istom izazovnom kostimu koji je poznata pevačica nosila u spotu za  pesmu If i could turn back time, Sneki je zaista vratila vreme. Sudeći po komentarima žirija i ozarenim osmesima u publici, naša Šer je nadmašila svoju američku koleginicu.

makonda-tracker