X faktor - Kiki: Nisu svi zaslužili da uđu u bootcamp!

0
Najsurovija faza takmičenja bootcamp odnosno radni kamp na programu je danas (21:15) na TV Pink
Zoran Kiki Lesandrić, Screenshot
Zoran Kiki Lesandrić, Screenshot

Sudije X faktora posle prve faze takmičenja čeka težak posao da od 133 takmičara izaberu samo 24 koji će se plasirati u sledeću fazu kuće sudija. Emina Jahović je bila iskrena posle završetka audicija.

- U prvom danu audicija smo nekako previše govorili DA, verovatmo zato što nismo znali koliko ih ima dobrih, zato smo se malo zaneli.

Kiki je bez dvoumljenja rekao: Nisu svi zaslužili da uđu u bootcamp! Kristina i Željko, takođe, misle da su na audicijama u nekim situacijama bili suviše blagi i svesni su težine zadatka koji sledi. Kristina: Bilo je dosta dobrih pevača, neće biti lako, moramo da izbacimo gomulu ljudi, dok je Željko i ovoga puta bio oštar.

- Posle svega za neke kandidate ni ne znam kako su dobili tri ili četiri DA, ponovo ćemo se sastati i pogledati sve takmičare. Ne tražimo samo dobre pevače, mi tražimo novu muzičku zvezdu – odlučno je rekao Joksimović.

Kako je bilo u bootcampu, kakve odluke su donele X Faktor sudije, ko je plakao, a ko se radovao saznaćemo u utorak uveče na TV Pink.

makonda-tracker