Milena Ćeranić otkrila koliko je težak novinarski posao!

0
Emisija u kojoj je poznata pevačica Milena Ćeranić zamenila mesta sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem biće na programu u nedelju 8. decembra od 18:15h na televiziji Happy.
Milena Ćeranić, foto: Petar Đorđević
Milena Ćeranić, foto: Petar Đorđević

Voditelj emisije Glamur specijal Ognjen Nestorović, ustupio je svoje mesto pevačici Mileni Ćeranić, kojoj je tokom prirpeme jedne od najgledanijih emisija na Happy  televiziji samo asistirao.

Konačno, Milena Ćeranić, uvidela je koliko je novinarima teško sa našim estradnim zvezdama: koliko su bahate, nervozne, umeju da podvale, ali i – glume finoću.

- Dobar dan, Milena Ćeranić ovde, zovem sa televizije Happy, možemo li se dogovoriti za snimanje emisije Glamur specijal – izgovorila je pevačica u slušalicu, dok je kamera sve vreme snimala, a spikerfon bio spreman da se jasno čuje šta će s druge strane reći Maja Nikolić, njena koleginica.

- Milena, ja nisam u Beogradu, možemo da se čujemo za neki drugi put – bila je kratka Maja Nikolić.

- Znaš li sa kim razgovaraš?

- Pa, sa Milenom sa televizijze Happy? – upitala je Maja Nikolić.

- Da, ali Milena Ćeranić!

Ubrzo se ispostavilo da je Maja Nikolić u tržnom centru Delta City i da ekipa Happy televizije može da dođe da je snimi sa novim dečkom.

A, ono, sa čim se sve susrela Ćeranićeva, tokom pripreme i snimanja emisije Glamur specijal, možda će biti dobra lekcija za nju, ali i kolege pevače, da ubuduće više izlaze u susret novinarima, a ne samo da budu dostupni, kad imaju čime da se pohvale.

Ono zbog čega je crvenela cela ekipa Happy televizije jesu – psovke koje su pljuštale od strane kolega, kad shvate da razgovaraju sa pevačicom.

- J..m te u to tvoje slatko d..ce! – povikala je Goca Tržan u slušalicu.

- Idi u p... materinu! – brecnula se Zlata Petrović.

Velikom zvezdom predstavila se i Nataša Bekvalac, koja je zvanično rekla:

- Ja ne mogu da odgovaram dan za dan, potrebno mi je da mi se najavi intervju unapred.

A, šta je Mileni Ćeranić, odgovorila Lepa Lukić, koja je zbog mlade pevačice napustila snimanje emisije Snaga oktana, na televiziji Happy, gledaoci će videti u emisiji, koja će biti emitovana u nedelju, u 18.15 časova.

 

makonda-tracker