X Faktor: Sledeće nedelje startuje radni kamp

0
Audicije su završene, a u ovonedeljnom izdanju X Factor Specijala mogli smo da vidimo najbolje kandidate koji su se po prvi put našli na pozornici ovog velikog šoua pokušavajući da osvoje srca stručnog žirija.
X Factor radni kamp. Promo foto
X Factor radni kamp. Promo foto

Poznati po tome što se često nađu na suprotstavljenim stranama kada je reč o kvalitetu kandidata, Kristina Kovač i Željko Joksimović, su  posle jučerašnje emisije,čini se, konačno zauzeli isti stav! Naime, nakon nastupa Daniela Kajmakoskog koji je Kristinu očarao već na samom snimanju, Željko je sinoć uputio svojoj koleginici poruku na tviteru koja nedvosmisleno govori da se, ipak, slaže sa njenim stavom:

- Siguran sam da Makedonija sad već ima predstavnika za Eurosong 2015- bio je iskren Joksimović. Da li je ovo znak da će njih dvoje do kraja serijala postati dobri prijatelji ili nas nastavak njihovih čarki očekuje već u narednoj emisiji X Factor Adria? Pogledajte i sami u utorak, 10.decembra na RTV Pinku od 21:15 časova .

Stručni žiri, Željko Joksimović, Kristina Kovač, Zoran Lesendrić i Emina Jahović , sada, zaista imaju težak zadatak jer za drugi deo nadmetanja moraju da odaberu samo 24 najboljih.

Lukian Ivanović, Vanja Mišić, Željko Sarić, Daniel Kajmakoski i Nikola Stanojević samo su neki od mnogih kandidata koji su svojim vokalnim sposobnostima uspeli da osiguraju svoje mesto u sledećem dijelu natecanja gde ih čekaju mnogo veći izazovi koje će im dodeliti četvoročlani žiri X Factor Adrije. Svi kandidati, u epizodi Boot Camp biti će podeljeni po  grupama: mladići do 27, devojke do 27, vokalne grupe i stariji od 27 godina, a svaki član žirija dobiće svoju grupu kandidata kojima će biti mentor do samog kraja ovog velikog šoua.

makonda-tracker