Zorica Brunclik: Vesna Zmijanac je slala gangstere da prebiju prste Kemišu

1
Emisija Goli život autora i voditelja Milomira Marića u kojoj ćemo čuti senzacionalnu ispovest Zorice Brunclik biće emitovana u subotu 30. novembra od 20:50h na televiziji Happy.
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, foto: Marko Poplašen
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, foto: Marko Poplašen

Senzacionalna ispovest Zorice Brunclik o druženju sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković, šta im je pevala, a šta je Slobodan sam pevao i spremao za goste u kuhinji.

Zorica je prva stigla kod njih, pošto im je NATO pogodio kuću, kad su se svi razbežali. Zbog toga je i došla pred preki sud Otpora, koji joj je obećao da će je poštedeti, ako im uredno bude plaćala reket, sto maraka dnevno. Zapravo, kod Mire Marković je otišla da se žali na Vesnu Zmijanac, koja joj je zabranila gostovanje na televiziji, pod optužbom da joj je otela muža.

- Nudila sam da joj vratim Kemiša, uvek sam bila slaba prema njoj i kad mi je jedan od nekadašnjih predsednika Srbije nudio broj telefona, dala sam ga njoj, da i ona uđe u istoriju  – rekla je Zorica Brunclik u emisiji Goli život.

 – A, posle je preko svoje prve ljubavi, slala gangstere da Kemišu prebiju prste, da više ne može da svira - dodaje pevačica.

Autor i voditelj emisije je Milomir Marić.

makonda-tracker