TLZP - Željko Šašić: Izubijao sam zube

0
Specijalni gost žiri ove subote je Sergej Trifunović koji je odmah rekao da će biti strog i pravičan u oceni imitacija. Prekaljeni glumac ipak nije očekivao ovoliko zabave od svojih kolega, uživao je u tranformacijama ali je ostao dosledan i strogo sudio o nas
TLZP; foto: promo
TLZP; foto: promo

Učesnici su dokazali ne samo svoju humanost već i pravi profesionalizam kad je reč o nastupima. Tamara Dragičević povredila se tokom probe, ukazana joj je pomoć, a ona je insistirala da se vrati na scenu i uradi veoma zahtevnu interpretaciju kralja pop muzike Majkla Džeksona.  Željko Šašić, zadužen za dobru energiju i šalu, bodrio je svoju koleginicu i zasmejavao. Željko je takođe kuburio sa prehladom te nedelje i imao temperaturu te je preventive radi dobio i voćni koktel kako bi povratio energiju. On će imitirati rok legendu Milana Mladenovića iz grupe EKV što prema Željkovim rečima nije bio lak zadatak.



- Teško mi je bilo da se skoncetrišem na gitaru koju sam držao sve vreme, Milanov karakterističan glas kao i pevanje u fiksirani mikrofon, izubijao sam zube - kroz smeh je prokomentarisao pevač. 
 
Kad smo već kod brzog ritma, publika, naročito muški deo, uživaće u fenomenalnom nastupu Sare Jovanović koja je u originalu skinula vatrenu Šakiru. Pokreti iz kuka, egzotičan ples izmamili su osmehe svima u studiju, a Saring glas identičan je bio Šakirinom. Ovo je samo jedna od numera koja će oduševiti gledaoce jer će se ove subote voditi ljuta bitka između deset odličnih interpretacija.

makonda-tracker