X faktor - Kristina kritikuje Kikija: Izgubio si sluh! (VIDEO)

0
Novi sukob mišljenja. U X faktoru strasti se ne stišavaju. U poslednjoj audicionoj epizodi koja je na programu u utorak, 21:15 na TV Pink, došlo je sukoba između Kristine Kovač i Kikija Lesendrića.
X Faktor; Luka Pilipović
X Faktor; Luka Pilipović

Poznato je da su ovo dvoje sudija do sada imali korektan odnos, ali novi promo video pokazuje njihov prvi sukob. Kiki u jednom trenutku koleginicu naziva teta sa metlom, međutim Kristina mu nije ostala dužna u toku emisije, te je na njegov komentar da je takmičarka grešila i da treba da poradi na vokalu, oštro I bez dlake na jeziku rekla: Kolega, mislim da Vaša upala uha ostavlja ozbiljne posledice po Vaš sluh i brinem se za Vas. Potom je ova članica žirija odlučno dala svoje mišljenje: Što se mene tiče ja sam prisustvovala pojavi još jednog svetskog glasa u X faktoru. Međutim, tu nije kraj. Pošto je posle svih komentara sudija došao red i na glasanje, Lesendrić je, ipak, devojci dao prolaz, što je isprovociralo Željka Joksimovića. Nakon što je čuo Kikijev pozitivan odgovor, Joksimović se našao u čudu, misleći na Kristinin uticaj na poznatog rokera, obratio Kikiju, ali kroz osmeh: Ubebila te! Pa ne mogu da verujem.


Nova epizoda X faktora je na programu u utorak uveče na TV Pink, a odmah nakon centralne emisije gledaoci će moći da vide i novu epizodu emisije X Star.

Pogledajte video:

makonda-tracker