Zvezdana imena u Šou za sva vremena

0
Šou svih vremena u svakoj od 12 epizoda vodi gledaoce u različitu godinu davno prošlih vremena. Period koji ćemo predstaviti jesu godine od 1958. do 1989.godine. Ovo svojevrsno sentimentalno putovanje u trajanju od 90 minuta emitovaće se nedeljom, od 8. decemb
Šou za sva vremena, foto: promo
Šou za sva vremena, foto: promo

Kao potpuno novi format, Šou svih vremena spada u žanr nostalgičnih šou programa. Prvi put se realizuje na našim prostorima i potpuno je autorsko i autentično delo Adrenalin produkcije, velikog tima poznatih domaćih TV autora koji su se odlučili na jedan smeo korak pomeranja granica kreiranja zabavnog programa na ovim prostorima.

Gledaoci će imati priliku da uživaju u kombinaciji igranog i muzičkog programa, ali i da ispitaju svoje sećanje u specijalno kreiranim igrama. Šou svih vremena vode Nikola Kojo i novo televizijsko lice Maša Pavlović. U svakoj epizodi oni će ugostiti poznata i omiljena imena koja su obeležila datu godinu svojim velikim sportskim ili pak glumačkim i pevačkim uspehom na celoj teritoriji nekadašnje SFRJ. Ali, to nije sve jer Šou svih vremena predstavlja i one koji su date godine tek rođeni, proslavili prvi rođendan ili pošli u školu te će nam dočarati odrastanje u tom vremenu. Poseban delikates svake epizode jeste gostujuća pevačka superzvezda – to su ljudi koji su imali hitove na mestu broj 1 top lista od Vardara do Triglava.

U svakoj emisiji pratimo i porodicu Petrović kroz epohe i kako su oni reagovali na novitete koje svaka godina donosi. Gledaoci će uživati u maestralnim glumačkim vinjetama koje igraju Nikola Kojo u ulozi oca Ljube Petrovića, Vesna Trivalić kao majka Milena, Miša Somolov kao desetogodišnji sin Ivica i Maša Pavlović kao ćerka tinejdžerka Neda.

Autorsku ekipu serijala Šou svih vremena čini tim Adrenalina: marketing i promo menadžerka Nataša Marković, producentkinja Svetlana Drinjaković i direktorka Snežana Matić, a u autorskom timu su još i: scenarista Tanja Ilić, kompozitor i  aranžer Zoran Radetić, reditelj igranih delova Milorad Milinković, kostimograf Suzana Gligorijević i reditelj: Ivan Stefanović, Uroš Petrović – kreator igara i urednica serijala je Suzana LuNaLU Zlatanović. Art direktor Dukan Radenković Grafička oprema i animacije Dr.Fried Producent: Svetlana Drinjaković. 

makonda-tracker