Natali Dizdar oduševljena nastupom Vanje u X Factoru

0
Crvenokosa devojka iz Banja Luke, 20-godišnja Vanja Mišić, koja je svojom neobično lepom bojom glasa prošli utorak dotakla srca publike i članova strogog žirija regionalnog X Factora, ne prestaje da izaziva pažnju javnosti.
foto: Filip Dizdar
foto: Filip Dizdar

Po raznim društvenim mrežama neprestano pristižu pohvale sa svih strana, ali ona koja će mladoj i talentovanoj Vanji verovatno najviše značiti, dolazi upravo  od poznate hrvatske umetnice, Natali Dizdar, čijom se pesmom Vanja i predstavila na audiciji.

- Gledala sam Vanjin nastup u X Faktoru i veoma mi se svidela energija i nepretencioznost u njenom nastupu. Moram priznati da me jako iznenadio izbor pesme s obzirom da je to atipična pesma za izbor u ovakvom showu i nikada nije izašla kao singl. Ali, u stvari mi je jako drago što je baš nju izabrala jer to je prva pesma za koju sam napisala muziku. Iskreno joj želim svu sreću u daljem takmičenju – osvrnula se poznata muzičarka, Natali Dizdar, na Vanjino izvođenje njene autorske pesme. 

Pošto je i sama bila učesnica sličnog TV formata gde se našla u samom finalu, uz pohvalu talentovanoj Vanji, Natali se obratila svim kandidatima koji će se naći u drugom krugu na pozornici ovog X Faktor izdanja.

- Nemam nekih posebnih saveta za kandidate jer je uspeh u ovom poslu zaista kombinacija mnogo faktora i tu jednostavno nema pravila. Ali svakako smatram da treba biti strpljiv, opušten i dosledan u svemu šta radiš i, naravno, da u svemu tome i uživaš – rekla je Natali.

Pogledajte Vanjin nastup:

makonda-tracker