Riblja čorba u emisiji Jelen Top 10

0
Emisija će biti na programu u nedelju 24. novembra posle Dnevnika3 na RTS1 i u sredu 27. novembra od 22.30h na kanalu Studio B
Bora Đorđević, Jugoslav Pantelić i Miša Aleksić, foto: Promo
Bora Đorđević, Jugoslav Pantelić i Miša Aleksić, foto: Promo

Jedna od najpopularnijih rock grupa sa ovih prostora – Riblja čorba biće gost emisije Jelen Top 10. Tridesetpetogodišnjica izlaska singla Lutka sa naslovne strane, kao i aktuelni  album Uzbuna neki su od povoda za dolazak u emisiju članova benda na čelu sa Borom Đorđevićem.

Za aktuelni album rock veterani kažu da im je, bez obzira što je 19 po redu, doneo ogromnu radost i uzbuđenje kao da je prvi.

U razgovoru sa voditeljem Jugoslavom Pantelićem, Bora i Miša Aleksić govoriće o  obnavljanju saradnje  sa britanskim producentom Džonom Mekojem, sa kojim su prvi put bili u studiju pre tridest godina kada su snimali kultni album Mrtva priroda. 

Podsetiće gledaoce na same početke, daleku i njima bitnu 79, govoriti o koncertu u beogradskoj Areni, kao i svirkama zbog kojih Bora kaže da su faktor stabilnosti u regionu. O emocijama koje su ih pratile na snimanju albuma tokom koga su se, prema njihovim rečima, osetili trideset godina mlađim, o novim numerama i velikim hitovima, kao i mnogim legendarnim pričama iz istorije rokenrola na ovim prostorima, saznaćete u novoj emisiji Jelen Top 10.

Deset najvećih hitova, kao i najave aktuelnih muzičkih događaja očekuju vas u nedelju,  24. novembra u 00.10 na RTS1.

makonda-tracker