Farma: Miroslav Pržulj zbog govora mržnje izbačen iz rijalitija

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

dragan sekulovic

20-11-2013 22:03h
Falim te Boze !Takva agresija iskljucivo fokusirana na svakako upotrebljivu i interenantvu JG je morbidna.
Nije poanta sto se toliki izliv mrznje usmerio prema jednom benignoj devojci nego sto nitko od svih "Sinjdelica i Djetica" na to nije reagovao ?
Trebao je odalamiti daskom preko ledja...mozda bi netko reagovao. Svi razumemo rialiti sou ali tu je sukob verbe, intelekta, lukavosti, sarma.... Ipak to nije za primitivce zbog koga sam prestao gledati farmu.
Nakon ove odluke...razmisliti cu. Naime, vi me opustate i Farma nije prosta prica. Tu je sociologija i socijalna psihologija , "ulicni fakulteti" i "fakulteti zivota". Svako moze tu naci sebe. I tko ima i tko nema. i tkko je poznat i ko je anonimus.
Kocijasima ( a bio je jedan pre njega pa cak i vodio emisije) u terminima koji opustaju Naciju i Region ....stvarno nije mesto.
Cestitka Pinku.

igor

20-11-2013 22:31h
ovo je dno dna zbog ovog da ga izbace

zozon

21-11-2013 05:14h
Kako laze covek. Nista od onog sto je rekao nije istina.
Cupo je Srbin, a sex je lose sniman. Logicno je pitanje : ko je iznenadjen i uvredjen?

smaki

20-11-2013 23:38h
Mica nije nista strasno rekao, a zasto niste izbacili i onu sto je izazivala, ona je najveca bruka FARME, a produkcija je stiti i podrzava dokle?

goca

20-11-2013 23:27h
Bogu hvala,ode jos jedan iz Toalet klana...a prst u nosu mu jos stoji i masa vrlo kulturnih reci i izraza.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: