TLZP: Aleksa Jelić kao Bijonse pobednik šeste epizode

3
Šesta epizoda showa Tvoje lice zvuči poznato završila se trijumfom Alekse Jelića koji se u ovonedeljnoj emisiji pojavio u ulozi pop dive Bijonse.
Uz kratak osvrt na prethodne imitacije, žiri je rekao uvodnu reč, uz pregršt komplimenata voditeljki Mariji Kilibardi, a onda im se pridružio i četvrti, specijalni gost Bora Čorba.
Takmičrski deo je počeo uz Tamaru Dragičević koja je bila Laka, bosanski predstavnik na Pesmi Evrovizije. Tamari je ovaj zadatak baš legao: odlicno je oponašala Lakine grimase i širom otvorene oči. Gostujući član žirija Bora Čorba je bio oduševljen imitacijom, pohvalile su je i Katarina i Marija, dok se Ivan poigrao imenom pevača,  i rekao da između toga da žena bude gola ili laka, on bira da bude laka.
 

 

Boris kao Bajaga

Iako je Boris Milivojeic više vizuelno podsećao na Žeru iz Crvene jabuke Boris je mimikom i oponašanjem Bajginog glasa i izgovora pokušao da dočara YU rok legendu u pesmi 220 u voltima, ali je Ivan ipak očekivao više od njega.

- Odlično si otpevao i doneo si duh Bajage i instruktora - stala je Marija u Borisovu odbranu.

 

Aleksa kao Bijonse

U publici je zavladao muk kada je na scenu izašla Bijonse! Ne, to je ipak Aleksa Jelić sa savršenim nogama i igračkom pratnjom. All the single ladies, all the single ladies, pevao je baletski igrač, i plesao kao originalna Bijonse, a gledaoci i žiri su bili oduševljeni.

  - Aleksa ti si jedna od boljih riba u ovom šouu - našalio se Ivanović, i dodao da je bio brilijantan. Katarina je priznala da joj nikada nije uspevalo da skine te komplikovane pokrete, pa su je zato izveli na binu da je Aleksa  uvežba. 

- I koreografija i pevanje i sam nastup zaslužuju najviše ocene - oduševljen je bio  Bora.

 

Ana Kokić kao Zaz

Veliki hit Je Veux francuske pevačice Zaz izvela je pevačica koja je pokazala da moze pevati i na korejskom, italijanskom i engleskom, Ana Kokić. Katarina je bila oduševljena što je Ana uspela da donese duh Pariza. A Ivan koji je u svojoj emisiji ugostio Zaz priznao je da je ova pesma u Aninoj interpretaciji zvuči za deset plus.

- Važno je da Ana nije nikoga proždrnula - šalio se Bora Čorba.

 


Sneki kao Ana Bekuta

Prošlonedeljna pobednica vratila se svom narodnjačkom fahu s pesmom Zlatiborske zore Ane Bekute. Sneki je bila zadovoljna što je korektno odradila zadatak i što je uspela da digne publiku na noge.

- Maksimalno si skinula koleginicu Anu Bekutu, ali ja sam malo cepidlaka, nedostaje mi kilaža Ane Bekute,  i Mrka - rekao je  Bora Čorba.  Žiri je bio složan da je interpretacija bila odlična.

 

 

 

Knez kao Kemal Monteno i Željko Šašić kao Oliver Dragojević

Evergrin Nije htjela bio je ovonedeljni duetski zadatak za Kneza i Šašića. Knez se ozbiljno potrudio da uđe u lik i skine karakterističan vibrato Kemala Montena, dok je Šašić, kako je sam rekao, olako ušao u Dragojevićevo odelo. Bora je zaključio da je teško imitirati Dragojevićevu prašinu u glasu, ali da je na njega poseban utisak ostavio Knez kao Kemal jer je bio ubedljiviji.

- Ovo je bilo najbolje Kneževo izdanje -  zadovoljan je bio Ivanović.

 

 

Sara Jovanović kao Majli Sajrus i Skaj Vikler kao Robin Tik

I kao što je nastup Robina Tika i Majli Sajrus na dodeli MTV video nagrada u Bruklinu u avgustu izazvao kontraverze, i domaća verzija tog dueta Sara i Skaj, unela je pometnju, pre svih kod žirija ovoga šoua. Veliki hit Blurred lines izveli su uz malu pomoć Ajs Nigrutina, koji im se pridružio na sceni. Bilo je tu vrckanja i skakanja po stolu za kojim sedi ziri, ali…

- Nešto je falilo u ovom nastupu - zamerio je Ivanović aludirajući da je Sara trebalo da se presavije i zavrti kukovima ispred Skaja i naglasio da imitacija zbog toga nije bila kompletna.

Njemu se suprotstavila Katarina koja je rekla da joj je drago što nisu kopirali do tančina originalni nastup koji je senzacionalistički i vulgaran. Varnice su sevnule između Skaja i Marije Mihajlović pošto se Mariji takođe nije dopalo što do kraja nisu odradili imitaciju, što su imali negativan stav prema tome i smatrala je da je trebalo da odbiju zadatak ako nisu bili spremni ići do kraja. Skaja je ovo veoma isprovociralo i sve vreme je zvao Mariju na scenu da ona uradi to što oni nisu.

 

 


Goca Tržan kao Cane Partibrejkers

Goca je ponovo u ulozi muškarca, ovoga puta Caneta iz Partibrejkersa.

- I stav i glas - sasvim Cane -  istakao je Bora i dodao da je pokazala čak i Canetovu energiju.

Ivanu se dopalo što je rušila scenografija što jeste zapravo rokenrol, a na Katarinu je ostavilo utisak sjajno afektiranje u pevanju.

 

makonda-tracker