Bora Čorba o sukobu Kristine i Željka u X Faktoru: Željko je apsolutno u pravu (VIDEO)

0
Strasti se ne stišavaju! Iako se konflikt između Kristine i Željka o interpretaciji malog Harisa iz Sarajeva desio u prošloj epizodi X Faktora, a potom nastavio i na društvenim mrežama, i dalje se o tome polemiše.
Bora Čorba, Screenshot
Bora Čorba, Screenshot

Među javnim ličnostima postoje podeljene strane o tome ko je u pravu, a u nedavno prikazanoj emisiji X star na TV Pink Bora Djordjević je jasno izneo svoj stav. Pošto je video prilog iz emisije Bora Čorba je dao svoj komentar.

- Željko je apsolutno u pravu! Nadam se da mi Kristina neće zameriti, ali Željko je pedagoški krajnje iskreno postupio. Ne znam kako su Kristini promakla dva falša u rnb numeri, ali kad je dečko zapevao sevdalinku videlo se da je to on. Deset puta je sevdalinka zvučala ubedljivije. Svaka čast Željku kao pedagogu. Svaka čast – rekao je Bora naglasivši i svoj stav da pevači uvek zvuče ubedljivije ako pevaju na maternjem jeziku.

- Čak je i pokojni Toše zvučao ubedljivije kad peva na makedonskom - izjavio je Bora.

Sledeća epizoda X faktora je na programu u utorak u 21:15 na TV Pink kada ćemo videti hoće li se strasti između ova dva člana žirija smiriti ili će se njihov sukob mišljenja nastaviti i ubuduće.

Pogledajte video:

X Star — Epizoda 2 from X Patrola & X Star on Vimeo.

makonda-tracker