Željko Joksimović: Čestitam ti, ni jedan ton nisi pogodio! (VIDEO)

1
Iako smo mislili da smo u X faktoru do sada videli najbolje, najava nove epizode obećava nove sjajne muzičke zvezde i urnebesnu zabavu.
Željko Joksimović, Screenshot
Željko Joksimović, Screenshot

Odmah na početku video snimka vidi se kreativnost takmičara koji je poželeo da se strogim X faktor sudijama predstavi  ni manje ni više nego pod maskom. Iako se u ovom video snimku ne čuje kako ovaj kandidat peva, ono što je sigurno je da je, u novoj epizodi, bilo takmičara koji su strogi X faktor žiri podigli na noge, ali i šokirali. Kristina se obratila jednom od kandidata rečima: Ti si ovu pesmu oduvala, dok je Željko ovoga puta nemilosrdno rekao takmičaru: Čestitam ti, ni jedan ton nisi pogodio! Ali nijedan, te je svoj komentar uputio i publici: Znate li vi koliko je teško da ne pogodiš ni jedan ton, što je izazvalo smeh u studiju. Jedna od interpretacija oduševila je Eminu: Ja sam se potpuno naježila, dok je Kiki rekao: Imaćes dva miliona pregleda na Youtubeu sto posto. Kristina Kovač  nastavila je strastveno da komentariše takmičare, pa je svoj utisak o kandidatu opisala rečima:Ti si čovek drama, ti si Balkan u malom.

Nova epizoda X faktora na progamu je u utorak (21:15) na TV Pink, a odmah po završetku centralne emisije na programu je emisija X star u kojoj gostuju Katarina Žutić i Tijana Dapčević. Voditeljka ove emisije je Una Senić.

Pogledajte video:

makonda-tracker