Vikend sa Dajanom na televiziji Happy

0
Dajana Jakšić, supruga Žike Jakšića, ubuduće, svakog vikenda, vodiće Jutarnji program na televiziji Hepi. Vikend sa Dajanom rezervisan je za posebne goste, zanimljive teme, sagovornike kvalitetnih saveta
Dajana Jakšić, foto: promo
Dajana Jakšić, foto: promo

Dajana se upoznala sa ekipom, prošla mnogo proba i posle nekoliko sugestija, može se reći, odlično se uklopila,kao da je oduvek radila na ovoj televiziji.

- Želela sam da dođem da radim na Happy televiziji. Ovo je televizija koja ima veliku perspektivu, i rešena je da pruži šansu mladima da se dokažu. Radila sam u zabavnom programu, ali mi je konačno, ispunjena želja da se okušam u informativi – kaže Dajana Jakšić.

Za Jutarnji progam na televiziji Happy ustaje se prilično rano, jer prvi kadrovi, uživo iz luksuznog studija počinju već u pet sati. Međutim, Dajana kaže da joj to ne pada teško.

- Nije mi teško, volim da ustajem rano. Radno vreme mi baš odgovara. A, dolazeći na televiziju Hepi, da gostujem u nekim emisijama, primetila sam koliko su uigrani tim, podržavaju se, mladi su i nove ljude prihvataju s osmehom – rekla je Dajana.

TAGOVI: Happy TV123
makonda-tracker