Nemoguća misija ponovo u akciji

Pogledajte fotke sa snimanja novog serijala Nemoguće misije koji startuje na TV Pink 20. maja od 22 časa sa Sekom Aleksić kao prvom žrtvom
0
1 / 9 Foto: Promo

Projekat Nemoguća misija potpisuju produkcijske kuće Beoton i Rikošet, a novu sezonu otvoriće trenutno najpopularnija folkerka Seka Aleksić, koja je bila žrtva Nemoguće misije na Danima estrade u Zaječaru.

Iako je poznata folkerka tvrdila da ekipa koja realizuje Nemoguću misiju nikada neće moći da je iznenadi i da je ubaci u mašinu, na kraju je morala da proguta svoje reči i čestita ekipi Rikošeta i Beotona na odlično odrađenom poslu.

Javnost je upoznata sa Sekinim humanitarnim radom kao i sa fondom koji je osnovala pod imenom Deci s ljubavlju. Upravo na tu kartu je igrala ekipa NM i namamila je u Sigurnu kuću u Zaječaru gde je doživela veliku neprijatnost.

Saša Mirković i Goran Marković su glavni producenti projekta. Međutim, Goran koji je jedini krivac za sve neobične, sumanute i svakako jezive situacije koje su priređivane poznatim ličnostima iz sveta muzike, filma, sporta, politike u novom serijalu imaće i ulogu voditelja.

- Serijal Nemoguća misija, nakon kraće pauze ponovo se vraća na ekrane, ali ovoga puta u potpuno novoj formi. Prvih 15 minuta gledaoci će moći da pogledaju Nemoguću misiju, a nakon toga snimanje se nastavlja u velikom Pinkovom studiju u Šimanovcima, a zatim se ponovo vraćamo u akciju Nemoguće misije. Na ovaj korak odlučili smo se jer mnoge gledaoce zanimao sam proces pripreme pred snimanje skrivene kamere. Takođe, mnogi nas pitaju da li se žrtve ljute, kako reaguju i kakav je njihov pristup svemu kada se nađu u situaciji nad kojom nemaju kontrolu. Zbog svih tih pitanja odlučili smo da žrtvu dovedemo u studio i saznamo sve iz prve ruke. Recimo da će naša Nemoguća misija podsećati na italijansku čuvenu skrivenu kameru Skerci a parte – kaže Goran Marković i dodaje:

- Neću biti sam u studiju, društvo će mi praviti Deana Živanović, koja će biti moja partnerka i koja već ima iskustva u voditeljskim vodama.

Emisija će trajati sat vremena, svaka druga emisija biće retrospektiva dve već emitovane epizode iz prošlog serijala, a između njih jedna nova premijerna. Pored gostiju iznenađenja, živog benda, za verne gledaoce NM pripremljen je i veliki broj vrednih nagrada koje mogu da osvoje učešćem u telefonskom kvizu.

makonda-tracker