TLZP: Sneki kao Ana Bekuta (FOTO)

0
U subotu nas očekuju sjajne transformacije, biće ponovo dobrih maski i odličnih koreografija, a malo lakši zadatak u novoj epizodi ima prošlonedeljna pobednica Snežana Babić.
Snežana Babić Sneki
Snežana Babić Sneki

Posle imitacija Viktorije i Madone ona se vraća  svom fahu, pa će u subotu imitirati folk koleginicu Anu Bekutu. Za ovu transformaciju Sneki su bili potrebni samo smeđa perika i crveni ruž.
 
Specijalni član žirija šeste epizode muzičkog šoua biće roker Bora Đorđević. Budući da je već bio imitiran, i to na samom startu ovog muzičkog spektakla, ove subote niko se neće naći u ulozi gosta, što je do sada bio običaj.

Frontemena Riblje čorbe je u prvoj epizodi veoma supešno imitirao Željko Šašić, koji je tada maestralno otpevao hit Pogledaj dom svoj, anđele. Bora je bio oduševljen Željkovom imitacijom.



- Željkova imitacija je bila fantastična i svaka mu čast kako je skinuo moje pokrete. Nemam apsolutno nijednu zamerku na njegov nastup, čak sam posle emisije otišao u kladionicu i predstavio se kao Željko Šašić – rekao je Đorđević posle emisije.

Čuveni roker ima samo reči hvale za šou, pa je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da bude član žirija. Poznat kao čovek bez dlake na jeziku, s nestrljenjem se očekuje šta će Bora Čorba reći o nastupima takmičara, da li će biti oštar ili diplomata.

makonda-tracker