TLZP: Nove urnebesne transformacije (FOTO)

Šou se zahuktava, a takmičari svakom narednom epizodom iznenađuju fantastičnim imitacijama koje uspevaju da spreme za samo sedam dana. U petoj epizodi njihove nastupe ocenjivaće već uigrana trojka, kojoj se pridružuje Marija Šerifović, koja će se detaljno poza
0
1 / 6

Ovo će svakako biti još jedna epizoda koja će izmamiti osmeh gledaocima ali izazvati I brojne komentare jer takmičari iz emisije u emisiju pomeraju granice i ostavljaju nas bez daha svojim umećem imitiranja. Željko Šašić će još jednom brijljrati, ovog puta u ulozi ljutog rokera Eksela Rouza, Sneki po prvi put prelazi na englesko govorno područje budući da joj je dodeljena uloga pop kraljice Madone. Aleksa Jelić postaje romantični Barba - Vlado Georgiev, a Boris Milivojević odlazi u narodnjački fazon Halida Bešlića. Tamara glumi seksi cicu obučenu u Jelenu Rozgu, dok Ani Kokić po treći put zaredom zapada komplikovana transformacija i uloga muškarca - Eltona Džona.

Goca Tržan ne mora da skida Džonsonov kačket sa glave pošto imitira Sašu Lošića, Knez se hvata u koštac sa rakošnim vokalom Fredija Merkjurija, a Sara uskače u kožu Aleksandre Radović. Skaju je pripala nezahvalna imitacija Marije Šerifović pošto nastup izvodi pred njenim očima i kao što je i sam priznao, imao je po prvi put tremu.

makonda-tracker