Soraja Vučelić: Muškarac uvek ima zadnju reč

0
Soraja Vučelić gostovaće na Happy televiziji kod Ognjena Nestorovića u emisiji Glamur specijal.
Soraja Vučelić. Promo foto
Soraja Vučelić. Promo foto

Ne libi se da brzo vozi, drži pravi pištolj, izađe iz kuće bez šminke, trpi sve što pišu o njoj, ali, Soraja Vučelić, model, u emisiji Glamur specijal, voditelju Ognjenu Nestoroviću, nedvosmisleno je priznala:
- Pričali su laži o mojoj majci, o moj ocu, vezama, sponzorima...Ne poznaju me. Kažu da sam starleta, pa nek pričaju, ne dotiče me se. Ni sa Anastasijom Buđić nisam u sukobu, iako o tome pričaju.

Mada je odmahivala glavom na priču o fudbaleru, Siniši Mihajloviću, Soraju je voditelj emisije Glamur specijal uporno provocirao rečima da ne može biti slučajnost da se oboje nađu u isto vreme, u Barseloni, baš tih dana kad je sve brujalo o aferi i sočnim porukama koje su razmenjivali.

- On je rekao da među nama nije bilo ničeg, vaspitana sam da muškarac ima zadnju reč – rekla je Soraja.
Na snimanju izuzetno provoklativne emisije, koja će biti emitovana u utorak, u 22,20, na televiziji Hepi, Soraja je pokazala da ume da jaše konje, brzo skida odeću, vozi brzog Mercedesa.

- Volim da vozim brzo, ali policija me ne zaustavlja, jer, ne pravim prekršaje – kaže Soraja Vučelić. Otkrila je da je zaljubljena i srećna, studira, često putuje u Pariz, Hrvatsku, a u kolima obavezno sluša: Zdravka Čolića i Anu Nikolić.

makonda-tracker