DNK emisija: Potraga za istinom se nastavlja

18
U novom ciklusu emisija DNK koja startuje na TV Pink u sredu 30.10. nakon kraće pauze, osim novih priča predstaviće nam se i nova voditeljka, glumica Nataša Miljuš, kao i nova rediteljka Nataša Šević.
Nataša, promo foto
Nataša, promo foto

Producentska kuća koja stoji iza ove emisije, Top manifest i autorka Jelena Popović najavljuju još bolju sezonu i još bolje priče koje će zaintrigirati publiku.

Potraga za istinom i dalje je osnovni lajtmotiv serijala. Sumnje muče mnoge pa je na stotine onih koji čekaju da se njihova priča nađe u emisiji i da se na taj način utvrdi srodstvo ili suprotno, da se demistifikuje nečija prevara.

Autori naglašavaju da su sve priče istinite i snimljene nakon što su se akteri sami javili.

Mikica Petković, 47 godina, nezaposlen, pozvao je ekipu DNK radi utvrđivanja očinstva.

On živi u naselju Ljukovo, opština Inđija, gde je radio kao radnik u proizvodnji dok se firma nije raspala i tako je ostao bez posla. Takođe, bivši je predsednik mesne zajednice Ljukovo.

Odrastao je bez roditelja, kasnije stekao svoju porodicu za koju je mislio da je mala oaza. Bivša supruga sa kojom ima ćerku ćerke starosti 22 i 19 i pastorku, supruginu ćerku iz prvog braka. Sve se srušilo kada je otkrio da ga žena vara i to kako on kaže ne sa jednim čovekom. Pokrenut  je postupak za razvod, ali su postojale i druge sumnje pa i to da li je otac najmlađe ćerke. Četiri godine je prošlo od razvoda, četiri godine provedene na sudu zbog postupaka pokrenutih protiv njega jer je napad najbolja odbrana, kako Mikica kaže. Najbolnije od svega mu je to što je bivša supruga, kako kaže, okrenula decu protiv njega koju Mikica ne viđa i ima zabranu prilaska njihovoj kući.

Tokom snimanja ove emisije intervenisala je i policija.

makonda-tracker