Svetlana Luković, nova voditeljka emisije Granica

0
U novoj emisiji Granica, koja će se emitovati u utorak od 20.50h na televiziji Hepi, nova voditeljka, Svetlana Luković imaće priliku da prodiskutuje sa svojim gostima o uticaju režima na umetnost
Svetlana Luković, foto: promo
Svetlana Luković, foto: promo

Da je najteže biti zamena dobrom timu, svesna je i Svetlana Luković, koja će ubuduće, umesto Jelene Helc Vesković, voditi emisiju Granica, na Hepi televiziji. Pristala je na veliku odgvornost, i nije, kaže, mnogo razmišljala kad je dobila ponudu sa Hepi televizije, da bude deo tako kvalitetne emisije, koju je redovno pratila.

- Očekujem da Granici zadržim isti nivo i gledanost. Mnogo je lakše početi projekat iz početka, ali, podrazumeva se da ću dati sve od sebe  Biće malih izmena u koncepcijskom smislu. Smatram da velike izmene nisu potrebne, jer treba potpuno menjati samo ono što ne valja – kaže Svetlana Luković, koja će u novoj emisiji pokušati sa svojim gostima Oliverom Katarinom, Ksenijom Mijatović, Evom Ras i Draškom Aćimovićem, da probliži gledaocima emisije Granica, koliko režim može da utiče na umetnost.

makonda-tracker