Farma 5: Džidža vratila Mikijevo kuče

1
Pevačica nije htela da zadrži kuče koje je dobila na poklon od Mikija, pa ga je istog jutra vratila produkciji.
Farma 5, promo foto
Farma 5, promo foto

Tokom prethodnih nekoliko dana, bivši farmer, Miki Đuričić je na više načina pokušao da izbori učešće u sinoćnjem baražu kako bi se, eventualno, vratio na Farmu. On je uputio brojne SMS poruke producentima rijalitija u kojima ih je molio da se vrati na imanje, ili pak učestvuje u baražu, te na taj način izbori šansu za povratak. Iako je Zadruga na svaku od njegovih molbi odgovorila negativno, jer takmičar koji je diskvalifikovan ne može učestvovati u baražu, Miki je bio uporan pa je na dan baraža upao na imanje sa namerom da Džidži čestita rođendan. Dotrčao je do Džidže, kojoj je posle čestitki poklonio psa, da bi potom, posle svega par sekundi napustio imanje.

Iako je pevačica bila oduševljena to veče, ujutru se predomislila i odlučila da kuče preda produkciji. Nakon što je Zadruga dobila štene na čuvanje  pozvali su njenog oca Dragana Stojkovića Bosanca i ponudili mu da se brine o Mikijevom kučetu što je on odbio uz obrazloženje:

- Neka ga čuva onaj ko ga je doneo.

Kako je produkciji stalo do nege i zdravlja ovog malog kućnog ljubimca, oni su udomili kucu onima koji će da se zaista brinu o njoj i ko bi mu ponudio svu pažnju koju nije dobio od Aleksandre.

makonda-tracker