Emina Jahović: I ja bih volela da me zovu Madona! (VIDEO)

0
Emina Jahović, popularna pevačica i član žirija X faktora svojim šarmom i neposrednošću osvojila je simpatije publike, ali i takmičare ovog popularnog pevačkog šou programa.
Emina Jahović, promo foto
Emina Jahović, promo foto

Na društvenoj mreži Twitter svakodnevno stižu pohvale kandidata :  Najbolji sudija na x faktoru. Ima takvu harizmu da kandidatu na bini pošalje toliko pozitivne energije da trema momentalno nestane – napisao je jedan od takmičara na Emininom Twitter nalogu.

Međutim, u medijima se pojavio snimak gde Emina na pomalo sarkastičan način komentariše nastup jedne takmičarke: Pa dobro, baš je to lepo… I ja bih volela da me zovu Madona - rekla je pevačica.

Kako su prvi kandidati reagovali na, po svemu sudeći, oštre komentare žirija u sastavu Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Kristina Kovač i Emina Jahović saznaćemo u premijernoj emisiji u utorak 29. oktobra na TV Pink u 21:15 koju i Emina sa nestrljenjem isčekuje: Dragi moji fanovi X faktor će biti spektakl sa toliko talenta i lepote. Ne mogu da dočekam taj 29.oktobar. Region ce dobiti nove zvezde X – napisala je ova popularna pevačica na svom Twitter profilu. 

Pogledajte video:

makonda-tracker