Farma 5: Marko i Ivan - Sara je histerična i razmažena

2
Pedeset drugi dan na Farmi prošao u razgovoru Divne, Sare i Suzane o Jeleninom odnosu sa Edinom i Japom, Markovoj uvredi Sare, o objašnjavanju pojma transeksualac Ekremu, kao i o ukradenim trakama za venčanicu, ali i u poplavi u muškom wc-u.
Farma 5, foto: logo
Farma 5, foto: logo

Zorica, Svetlana i Jelena G. su razgovarale o Ekremu. Posebno su zapazile Ekremov komentar Cecine glave, za koju je rekao da je velika. Zorica je potom nastavila sa ogovaranjem Svetlane... Njoj je zasmetala Svetlanina optužba da je upravo ona (Zorica) širila glasine po farmi da je Svetlana transseksualka. Kako Zorica tvrdi, tu optužbu je izneo Ekrem, što je i sam kasnije priznao. Svetlani je bilo zanimljivo to što Ekrem nije upoznat sa značenjem reči transseksualka. Ekreme je dodao i da svi pokušavaju da imitiraju Svetlanu tokom žurke, farmeri pokušavaju da igraju kao ona, ali nikome ne polazi za rukom. Kaže i da bi trebalo da svi farmeri rade zajedno, a ne da se zafrkavaju. Jelena G, rediteljka predstave, je potom ukazala šansu Svetlani da pokaže svoje zmijsko telo.

Proka je probudio farmere, gazdu i sluge kako bi otišli na pijacu po namirnice. On je kritikovao Ekrema zbog prljavog šporeta.

Divna, Sara i Suzana su ćaskali o Edinu, Jeleni J. i Japi. Nije im jasno zbog čega Jelena ne želi da prizna da su Edin i ona u vezi i zbog čega tvrdi da nije imala ništa sa Japom, kada on otvoreno tvrdi da su bili zajedno. Jelena G. se ubacila prozivkom upućenom Divni. Suzana ju je zamolila da to više ne čini, jer je jako dosadno sve što uradi kako bi privukla pažnju.

Japa i Suzana su pričali o Jeleni J. Japa tvrdi da se poznaju  više od šest godina, te ne razume zašto ga je iskulirala i zaboravila na njega već posle pet dana provedenih na Farmi, kaže, kao da ju je neko lopatom udario po glavi. On nije mogao da razume njeno ponašanje, što je razlog njegovog pristupa prilikom ulaska na Farmu. On ima nešto što će pokazati kada izađe napolje, kao dokaz za sve to što tvrdi.

Japa i Golubovićka su ćaskali o bivšim ljubavima. Jelena G. kaže da nikada nije prevarila dečka.

Proka je farmerima doneo kazan, da bi potom farmere zadužio da ispeku rakiju. Ovoga puta, Proka je za zadatak pečenja rakije zadužio Zoricu. Potom je pozvao Ekrema koji se, uprkos upornom dozivanju, nije odazvao gazda Proki. Ovaj zadatak bi morao biti gotov do kraja dana, urlao je Proka.

Sara je upitala Marka da pomogne Vajsu. On joj je odbrusio rečima začepi. Ona je otrčala u kuhinju gde se požalila Divni i Suzani na bezobrazluk Marka Vukotića koji je pokazao svega par trenutaka ranije. Sara kaže da joj je Marko rekao da začepi jer ga, kako je i sam rekao, iritira njen glas. Ona smatra da nju na imanju nervira glas svakog farmera, a opet, nikome ne viče da začepi. Kaže da muškarci nemaju muda da zamole nekoga za pomoć, pa, zbog toga, ona mora sama da uradi neki posao, a na kraju se svi kite njenim perjem.

Suzana je upitala Jelenu G. da joj pozajmi rukavice kako bi pomogla Romani da opere sudove za ručak. Ona je odbila da joj da rukavice jer, kako je rekla, nema čime da ih dezinfikuje. Suzana joj je rekla da je ona prethodnog dana ispala čovek prema njoj kada joj je dala kapi ya nos. Golubovićka je rekla da u tom slučaju slobodno može da ih uzme nazad, ali ih Suzana sada ne želi, da bi je potom izbacila iz kuhinje.

Iza WC-a Sara zove Džidžu da bi joj rekla da je slomljena daska u muškom WC-u i da se izliva. Vajs dolazi da pogleda i sredi. Potom su pričali o donjem vešu i skupocenim stvarima. Sara kaže da joj je bolje i lepše kada joj baka kupi veš na pijaci. Katarina je to potvrdila.

JelenaG se zatim žali Mići da je neko ukrao konac i neke trake za venčanicu. Mića joj kaže da se ne nervira. Jelena kaže da zna samo jednu osobu koja je bila sama u kući, a Mića je opominje da ne govori napamet, ako nije sigurna. Jelena kaže da će se sama umotati u čaršav, da ima figuru, ima dobru liniju, a zlobnici neka crknu.

Jelena se žali Japi da je neko ukrao konac i trake za venčanicu.Uzima materijal za venčanicu i umotava se, traži od Jape da joj pomogne i baci joj veo na glavu. Nervozno mu kaže da joj prebaci veo preko glave, valjda zna kako se to radi, radi u pozorištu. Kaže joj Japa da inače u pozorištu baca mladama veo preko glave. Jelena se ogleda, a Japa se smeje. Jelena zatim kaže da će ekserima da pričvrsti haljinu ako ne vrate konac, da neće dozvoliti da padne zadatak. Japa pita Jelenu šta će na noge. Ona mu traži da joj skine trenerku, on ne veruje šta ga pita. Jelena mu objašnjava da ima ispod bodi, da samo treba da joj povuče trenerku. On joj skida trenerku i pita se šta ako joj povuče i gaće. Jelena mu ponavlja da ima ispod bodi.

Kod WC-a su Marko i  Ivan komentarisali Saru. Kažu da je histerična i razmažena. Smatraju da bi je se dečko odreakao jer ne zna kada da stane, prvo sa Ivanom, a potom i sa Akijem. Marko je komentarisao kako ne želi da mu bilo ko naređuje.

Tuta napada Jelenu u kuhinji da laže od kada je on ušao, kaže joj da će imati problema kada izadje napolje. Jelena sve vreme ćuti, Edin kaže da ne može da joj preti. Tuta se brani rečima da ju je on doveo u ovaj šou i da može da priča šta hoće.

makonda-tracker