Farma 5: Krečenje spavaće sobe, svađe i nastavak paklene nedelje

0
Jučerašnji dan na Farmi započeo je tako što je Proka posetio imanje u Lisoviću i ukućanima zadao određene zadatke. U toku dana došlo je do nekoliko svađa, pojedini su se izvinjavali, a Jelena G. je nesvesno priznala da je jednom ostala u drugom stanju. Dan se
Farma, promo logo
Farma, promo logo

Proka je posetio farmere. Rešio je da ih, od ranog jutra, razdrma. Pošto je u više navrata pozvonio, ušao je u kuću. Tamo je zatekao samo Jelenu G., koja se oblačila. Potom je ušao u spavaću sobu gde je pozvao svakog farmera posebno u dnevnu sobu.

Farmeri su se Proki požalili da im je hladno u kući. On ih je podsetio da je vatru potrebno održavati tokom čitave noći i naredio Mići da podeli zaduženja farmerima, da bi ga potom poveo u obilazak imanja. Tokom obilaska mu je rekao da čitava njiva mora biti poorana, u skladu sa paklenom nedeljom koja je u toku.

Ekrem se pobunio protiv Prokinog zadatka. On tvrdi da Proka mora zadati zadatak u utorak, a ne da ga probudi u šest i po kada je i on sam spavao dva sata.

Mića se požalio da se nije obrijao i okupao čitavih pet dana, te da je konačno došao red i na njega da se osveži. Zorici je ovo zasmetalo pa je između njih izbila svađa. Zorica tvrdi da je ona prva najavila kupanje. Mići nije jasno kako je kupatilo uvek zauzeto kada on poželi da se okupa. Mića je potom uputio salvu psovki na Zoričin račun. Zorica je uzvratila rečima da Mića skače kao skakavac na svaki komentar koji mu se ne dopadne.

Jelena G. i Mića su pričali o Jeleninom bivšem dečku Dževadu. Jelena G. je za izvesnog Dževada rekla da ima najveći polni organ na svetu. Miću je ovaj Jelenin komentar nasmejao.

Divna i Jelena G. su ušle u raspravu oko načina na koji se troše jaja na Farmi. Svađa je ubrzo poprimila ličnu konotaciju, pa je tako Jelena spomenula izvesnog Omara, tvrdi ona, dečka Divne Karleuše, koji je sin pevača Asmira i ima 26 godina. Divnu je ovo nasmejalo, pa je prokomentarisala da ne zna o čemu Jelena priča. Kasnije je Divna rekla Jeleni da je namerno pustila tu buvu, te da će je tužiti za klevetu ukoliko nastavi da se vraća na tu temu.

Simonida je prilegla u dnevnoj sobi. Ivan joj je prišao, da bi potom naskočio na nju. Simonida ga je opomenula rečima da je njena ruka na njegovom polnom organu. Ivan je potom ustao i, smeškajući se, otišao.

Mića i Suzana su se posvađali oko podele hrane. Suzana je vikala na Miću koji je pokuša da se umeša u raspodelu kada je to uvek činila ona. Mića kaže da hrana nije Suzanina, te da ona ima oficirsko ponašanje koje bi morala da sprovodi kod kuće, a ne na Farmi. Mića se nešto kasnije izvinio Suzani.

Ivan je upitao Jelenu G. da li je nekada u životu ostala u drugom stanju. Ona je priznala da joj se to desilo jednom. Istog trenutka se zamislila, pa je rekla Ivanu da je bolje da o tome popričaju kada izađe sa Farme. Mića ih je prekinuo dovikivanjem Jelene G. kojoj je naredio da odnese uloške, koje je ostavila pored kreveta u spavaćoj sobi, u đubre. Čupo je takođe vikao na Jelenu jer, kako je rekao, iste muve koje idu na te uloške, kasnije njemu staju na lice.

Šeki je upitao Jelenu G. da li bi bila sa Ivanom da joj je on prišao. Ona je uverena da ne bi pristala na vezu sa Ivanom, jer ga od početka gleda kao prijatelja. Šeki je potom upitao šta joj se uopšte dopalo na Čupi? Ona nije imala precizan odgovor na pitanje... Potom je Mića upitao da li bi imala odnos sa Ekremom, na šta je Jelena negativno odgovorila. Mića je prokomentarisao da je primetio kako Ekrem ima pretenzije da ga parkira kod nje.

Zadruga je farmerima poslala pismo u kome je tražila dobrovoljce za izazov. Gazda Mića je odmah rekao da će bojkotovati sve igre Zadruge. U sledećem pismu Zadruga je saopštila farmerima da će se paklena nedelja nastaviti, jer nisu mogli da se slože oko izazova. U suprotnom, nagrada bi im bila prekid paklene nedelje.

Farmeri su kao izazov Zadruge dobili zadatak da okreče spavaću sobu. Farba i četke su ih čekali na tremu, a na posao su morali da prionu odmah. Farbali su sobu do kasno u noć, a za spavanje su se snašli na druge načine.

makonda-tracker