Farma 5: Ekremu se sviđa Svetlana

1
Na imanju u Lisoviću došlo je do trenutka kada su farmer glasali za one koje smatraju da su krivi za paklenu nedelju. Najviše glasova dobili su Jelena Gavrilović, Čupa i Ekrem. Farmeri su nastavili da komentarišu Mikijev beg sa imanja, dok su se Hristijan i Sl
Farma, promo foto
Farma, promo foto

Jelena je pročitala pismo koje je Marko Vanilla ostavio. On je protekle večeri napustio imanje. Novi gazda imanja kraj Lisovića je Lepi Mića. On se obratio farmerima rečima da je od prvog dana Farma za njega igra, pa je preporučio farmerima da i oni shvate učešće u rijalitiju na isti način. Džidžu je izabrao za svog pomoćnika, a potom je podelio nedeljna zaduženja. Jeleni G. je dao zadatak da osmisli pozorišni komad Farma 5.

Zorica je pošteđena svih poslova, a Romana će raditi onoliko koliko bude osećala da može. Za kuhinju je zadužena Jelena J, za kuvanje Kaća i Divna, dok će muškarci raditi u dvorištu, kao i do sada. Igor i Džidža su zaduženi za pranje šerpi, a o ostavi će brinuti Suzana.

Zorica je priznala da su joj se gotovo svi farmeri žalili na kvalitet Cecine kafe, za koju su rekli da je retka. Dodala je i da je nestao njen CD sa novom pesmom. Ceca je saopštila farmerima da joj je bilo zadovoljstvo da kuva kafe. Ona je obećala i da će, usled loših komentara, vreme na Farmi posvetiti isključivo sebi i prikazivanju svog talenta i kreativnosti.

Jelena G. se požalila Šekiju da ima alergiju na seno. Šeki ju je upitao da li je razlog alergije to što je previše vremena provodila sa Čupom upravo na tom mestu. Ona kaže da je sa njim išla tamo kasno uveče, kada svi legnu, pa je seno tada bilo hladno i vlažno pa se zbog toga i prehladila. Šeki kaže da to malo zadovoljstva nije razlog da se razboli.

Ceca je komentarisala Mikijev beg sa imanja. Kaže da je to nepoštovanje produkcije. Kaća smatra da je Miki upao u stanje depresije, pa mu je još došao i takav dan da je samo želeo da izađe i pobegne. Ona je priznala da je imala takve momente kada je tužna, ali da sve to brzo prođe.

Zorica i Marko su šetali imanjem, pričali su o odnosu Marka i Marijane. Zorica mu je priznala da joj je Marijana jednom prilikom saopštila da je zaljubljena u Marka, da bi potom počela da opisuje njegov fizički izgled. Kaže da joj je Marijana priznala i da je on razlog njenog pristanka da uđe na Farmu.

Zorica i Jelena G. su komentarisale Čupu. Zaključile su da je primitivan, a iako je dobar čovek, ne zna da se ponaša sa ženama. Kratak mu je fitilj i može da bude jako agresivan. Zorica smatra da to nikada ne može da se promeni kod muškarca, i kako može biti samo gore. Jelena je rekla da kada razmišlja o porodici sa njim, plaši se da je on takav da bi je ostavio sa decom kući kada bi ga pozvao neki drugar. Kaže da previše naređuje, a njoj ne treba oficir u kući.

Simonida i Sara su ćaskale o Akiju. Sara kaže kako joj Aki nedostaje i kako je sigurna da se on neće vratiti na Farmu jer bi mu to bilo mučenje posle prethodne sezone i tri meseca provedena na imanju.

Zorica i Ekrem su ćaskali. Prvo su pričali o Svetlani. Ekrem kaže kako ga Svetlana juri i nešto hoće, ali nema šanse da dobije bilo šta od njega. Zorica je rekla da bi mogli da je našminkaju, pa da izgleda lepo. Zatim su pričali o Jeleni i Čupi. Zorica tvrdi da se Jelena zaljubila, dok Ekrem misli da je za Čupu sve samo igra. Pričao je i o njegovoj bivšoj ženi, kako je kao baba, pa je dodao i da je imala četvoro dece pre njega.

Prilikom čišćenja WC-a koje su sproveli Hristijan, Sloba i Vajs, prvima se slošilo te su povratili. Vajs je prokomentarisao kako uživa u čišćenju. Hristijan se iznervirao zbog zadatka. Kaže da ima slab želudac i da u životu nije radio gori posao. Sloba i Vajs su ga bodrili, pa kažu kako će sve biti u redu, i da je zbog prihvatanja zadatka zaista ispao veliki u njihovim očima. Vajs je izašao iz kupatila, a Simonida ga je upitala da li se dobro istrljao.

Svetlana je u trpezariji sela do Ekrema, a Zorica je prokomentarisala kako ona nije Ekremov tip, jer on voli plavuše. Zorica je Svetlani rekla da ona pravi Ekremu problem kod žene Igbale, da bi se Ekrem ubacio pričom da je žena želela da ga ostavi zbog Vendi. On joj je objasnio da je to šou i da je morao to da učini. Ekrem je potom upitao Svetlanu da li je udata. Rekla je da nije, ali da razmatra svoje opcije. Ekrem je, na pitanje farmera, priznao da mu se sviđa Svetlana. Priznao je da bi je oženio da on sam nije oženjen. Jelenu G. pak ne bi oženio.

Ognjen je posetio farmere kako bi im saopštio da svako od njih treba da ustane i da kaže imena tri krivca za koje smatra da su odgovorni što im je usledila paklena nedelja.

Na kraju glasanja najviše glasova je imala Jelena G. - 19, Čupa - 9, Divna i Ekrem po 5 glasova. Ekrem kaže da ne zna zašto bi bio on kriv za paklenu nedelju. I Jelena G. smatra da nije kriva jer ih je terala da rade, a mnogi su bojkotovali. Divna kaže da nije kriva, a sve najgore kazuje o Jeleni G. Kaže i da se ne kupa često, te da konstantno pije.

Zadruga je čestitala samo jednom farmeru koji nije kriv za paklenu nedelju, a to je Edin, kome je naređeno da pomogne Jeleni G. da nauči sve poslove na imanju, jer je ona, po mišljenju farmera, najodgovornija za kaznu.

U sledećem pismu je Zadruga tražila od farmera da iznesu sve predmete iz štekova koje imaju, jer su, ipak, ostavili po nešto u kesi. Svima je naređeno da hranu stave na sto. Tada je Ivan rekao Vajsu da stavi i konzervu koju je uzeo, ovaj ga je opsovao, da bi potom počela svađa. Vajs je doneo konzervu, a zatim je pokušao da isprovocira Ivana na tuču. Kaže mu da nikada ne bi tolerisao psovke da su napolju.

makonda-tracker