Poznati na proslavi Prve Plus - Prvog kablovskog kanala TV Prve

Prva srpka televizija u ponedeljak 14. oktobra je pokrenula PRVA PLUS, prvi u nizu kablovskih kanala sa ciljem da gledaocima u Srbiji i regionu ponudi dodatne programske sadržaje vrhunskog kvaliteta.
0
1 / 14 Foto: Promo

Program PRVE PLUS će biti zabavnog karaktera i baziraće se na najgledanijim filmovima i serijama, zabavnim emisijama iz produkcije Prve i drugim sadržajima od kojih će mnogi na kablovskom kanalu biti premijerno prikazani. Program PRVE PLUS od 14. oktobra mogu da prate korisnici SBB na teritoriji Srbije i Crne Gore, a ubrzo i korisnici usluga ostalih distributera.

Početak PRVE PLUS proslavljen je na glamurozan način, partijem u p.c. Ušće kojem su prisustvovao veliki broj poslovnih partnera Prve, kao i TV zvezde: Ivan Ivanović, Marija Kilibarda, Srđan Karanović, Ivana Zarić, Aleksandra Gudelj, Miloš Urošević i drugi, kao i veliki prijatelji naše medijske kuće Lena Kovačević, Vlado Georgiev i Saša Milošević Mare, legendarna žirijska trojka prve sezone Prvog glasa Srbije.

Direktorka Prve plus Katarina Pavlović pozdravila je mnogobrojne zvanice na proslavi povodom pokretanja kanala Prva plus I zahvalila se  svim poslovnim partnerima i klijentima koji su od prvog dana uz Prvu Plus, a posebno SBB-u koji je prvi od svih operatera krenuo sa Prvom u ovaj uspešan pohod. Direktor Antena grupe za Jugoistočnu Evropu takođe je pozdravio goste i naglasio da će i novi kanal Prve postaviti visoke standarde.

- Razlog pokretanja Prve Plus je što su gledaoci tražili više Prve i to je naš prvi korak na tržištu kablovskih televizija. Prva Plus je zabavni kanal, bez vesti, sa puno premijernih filmova i serija. Ponudićemo dodatne kanale, ali za razliku od drugih ići ćemo korak po korak jer nama je bitniji kvalitet u odnosu na kvantitet – rekao je Stančev.

Gledaoci će na Prvoj Plus gledati Serije iz holivudske produkcije: Beti Vajt i otkačeni matorci / Betty White’s Off Their Rockers /, Lilihamer /Lilyhammer/, Bez traga /Without a Trace/, Lasko / Lasko/, Zločini iz prošlosti /Cold Case/ su odabrane tako da zadovoljavaju sva interesovanja ljubitelja ove vrste programa. Deo programa činiće i emisije koje su gledaoci takođe voleli na Prvoj srpskoj televiziji – Keš Taxi, Dama bez blama i Paklena kuhinja. Na ovaj način, želeli smo da podsetimo naše gledaoce na sve one najzanimljivije emisije kojima smo doneli jedan novi programski talas i privukli veliku pažnju publike.

Proslava početka prvog kablovskog kanala Prve potrajala je do ponoći uz Loko bend i odlično raspoloženje.

makonda-tracker