Dugoočekivani početak muzičkog spektakla Tvoje lice zvuči poznato

0
Dugoočekivani muzički spektakl Tvoje lice zvuči poznato, konačno je počeo!

Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović - Wikluh Sky, Željko Šašić i Aleksa Jelić zablistali su na raskošnoj sceni novog šou programa. Svi učesnici su dali svoj maksimum u imitacijama, a najveće simpatije žirija i takmičara pobrala je glumica Tamara Dragičević. Ona je pobednica prve emisije, a osvojenih 1000 evra donirala je udruženju Zvončica, Institutu za majku i dete i Udruženju roditelja dece sa malignim bolestima.

Voditeljski tandem Marija Kilibarda i Petar Strugar otvorili su spektakularni muzički šou. Posle objašnjenja pravila takmičenja, predstavljeni su stalni članovi žirija: Katarina Radivojević, Marija Mihajlović i Ivan Ivanović, a potom i gostujući član žirija Dragana Mirković.

Čast da otvori šou pripala je Željku Šašiću koji se našao u ulozi Bore Čorbe. Željko nije imao nikakvih problema sa svojom imitacijom budući da je odrastao uz Čorbinu muziku. Šašić je pobrao simpatije publike u studiju, ali i žirija koji je za njega imao samo reči hvale.

Druga je nastupila Sara Jovanović koja je bila presrećna što je izvukla jednu od svojih omiljenih pevačica - Rijanu. Ona je oduševila žiri, posebno Draganu Mirković koju je njen nastup ocenila kao fantastičan.

Iako je Goca Tržan gajila nadu da će imitirati Eksel Rouza, zapala joj je numera Umirem majko koju peva niko drugi do članica žirija  Dragana Mirković. Goca se potrudila da zaliči na Draganu iz 80-tih i to joj je pošlo za rukom, a Katarina Radivojević je nakon pohvala na Gocin račun, priznala da je kao mala imitirala Draganu u dramskom studiju Mike Aleksiće.

Tamara Dragičević misli da glumci moraju biti spremni na sve, i na ulogu muškarca, Ofelije i drveta, a srećom, njoj nije zapalo drvo, već Lejdi Gaga. Izuzetno zahtevna koreografija, dvanaest plesača na sceni i sjajna transformacija, ostavili su prisutne bez daha.



Knez  je imao muke sa pripremom maske, jer je njeno nanošenje trajalo čak tri sata! Ipak, njemu je bilo drago što je svojim nastupom vratio uspomenu na velikana srpske muzičke scene - Luisa. Njegova  odlična imitacija je posebno ganula Draganu Mirković i Mariju Mihajlović, jer ih je podsetila na period druženja sa tragično stradalim muzičarem.



Aleksa Jelić je dobio zadatak da imitira Cecu Ražnatović.  Njegov najveći izazov je bio oponašanje Cecinog specifičnog glasa. Ivan je Aleksin nastup ocenio kao šokantan i uzbudljiv, i šaljivo prokomentarisao:

- Mislim da Ceca ima malo manji stomak od tebe, i možda veće grudi, i mislim da ne bi nosila taj donji veš koji ti nosiš večeras. 



Sneki se osećala fantastično dok je pevala Čolin hit Glavo luda, a očigledno je da su se tako osećali i članovi žirija koji su imali samo reči hvale za njen performans sa lokicama.  



Najveći izazov Borisu Milivojeviću bio je da se ne izblamira, ne saplete ili ne padne na nos. Uprkos tome, uspeo je odlično da se zabavi imitirajući Manjifika, a jednako dobro je zabavio i žiri, posebno Draganu Mirković koja je čak morala i da se slika sa Manjifiko Borisom.



Ni Ani Kokić nije bilo lako da imitira Slađanu Milošević, pevačicu specifičnih pokreta i specifične boje glasa. Njen kostim i nastup, izazvali su brojne polemike žirija i voditelja, a razne aluzije i pošalice prekinula je Katarina Radivojević koja je pohvalila Aninu rok transformaciju.



Poslednji takmičar bio je Skaj Vikler koji je svojim spektakularnim nastupom atmosferu u studiju doveo do usijanja. Viklerova interpretacija Mika Džegera izazvala je ovacije publike, a žiri je samo mogao da kaže Vau!

 

makonda-tracker