Jelen Top 10: Sećanje na legendarnu grupu Indexi

0
Emisija će biti na programu u nedelju 13. oktobra posle Dnevnika 3 na kanalu RTS1 i u sredu 16. oktobra od 22.30h na Studio B
Jugoslav Pantelić i Bata Kovač, foto: Promo
Jugoslav Pantelić i Bata Kovač, foto: Promo

Ekipa emisije Jelen Top 10 daće svoj dopinos sećanju na legendarnu grupu Indexi  - frontmena Davorina Popovića, nedavno preminulog bivšeg klavijaturistu Enca Lesića, tvorca hita po kome je ovogodišnja serija koncerata nazvana – Sve ove godine, kao i ostale članove benda.

Zajedno sa pevačima koji su na sceni Sava centra izveli nezaboravne hitove u ovonedeljnoj emisiiji podsetićemo se na njihovo bogato stvaralaštvo, kroz pesme, ali i razgovore, anegdote, dogodovštine sa svirki i druženja.

- Koncertna okupljanja ’Indexi i prijatelji’ za mene su nešto najlepše što mi se u ovim vremenima dešava. Pustim poneku suzu na koncertima kad se setim Davora, Bode, Đoleta. Beskrajno sam zahvalan svim muzičarima i pevačima koji učestvuju u tim svirkama i time doprinose priči o 'Indexima' - kaže Fadil Redžić, bas gitarista Indexa i autor hita Bacila je sve niz rijeku. Svoje uspomene na Indexe i Davorina Popovića ispričali su nam i Mladen Vojičić Tifa, Seid Memić Vajta, Bata Kovač kao jedan od članova prve postave ove grupe.

Razgovor sa muzičarima koji su nastupali na koncertu kao i uvek aktuelnu top listu pogledajte u nedelju 13. oktobra oko ponoći  na Prvom programu RTS-a i u sredu 16. oktobra u 22.30 na Studiju B.

makonda-tracker