Farma 5: Ekrem Jevrić se pridružio farmerima

0
Ognjen je doneo pismo gazdarici Jeleni G. Ona je pročitala pismo po Ognjenovom odlasku. U pismu se traži od farmera da požele dobrodošlicu novom farmeru – Ekremu Jevriću.

Šeki se požalio Jeleni G. da ga bole ruke pa ne može da radi. Jelena ga je upozorila da Zadruga vidi sve i da u svakom trenutku zna ko radi, a ko zabušava.

Podsetila ga je da su već dobili brojna pisma opomena. Jelena je takođe rekla da su Edin i Čupo bilmezi, te da bi trebali da budu u dvorištu, a ne u kuhinji.

U štali su Džidža i Marko hranili koze. Ogovarali su farmere, kažu, pojedini farmeru su licemerni. Marko kaže da bi on uzeo nagradu, koju bi potom bacio preko ograde imanja kako bi je poklonio onima koji su gladni.

Suzana je u dnevnoj sobi saopštila svim prisutnim farmerima da su stvari u spavaćoj sobi ispreturane. Potom je otišla do Zorice, koja je bila kod kupatial i upitala je da li ima ikakve veze sa premetačinom. Ona joj je rekla da je ustala kada i Šeki, i da je tada sve bilo u redu. Stvari je, iznervirana komentarima, na svoje mesto vratila Romana.

Jelena G. je sedela sa Čupom ispred vrata gazdine kuće. Požalila mu se na ispreturane stvari. Kaže da je dobro što su ranije otišli na spavanje protekle večeri, jer bi u suprotnom farmeri optužili njih dvoje.

Zorica je primetila da se ivan promenio od prethodnog duela. Mišljenje je podelila sa Divnom. Smatra da je mišljenje promenio jer je uvideo da Jelena G. ima mnogo glasova, pa sada pokušava da se sprijatelji sa njom. Zorica je priznala Divni da bi nokautirala Jelenu G. kada bi joj prišla na par centimetara u toku rasprave.

Divna, Sara, Marjiana i Suzana su kod WC-a. Pričale su o šoku koji je Vajs doživeo tokom proslave svog rođendana. On nije dobio poklon za rođendan. Složili su se da bi trebalo da ga bar farmeri ispoštuju i pripreme mu ribu, koju je prethodno tražio. Marijana se pozitivno iznenadila realnom slikom farme, kaže, znatno se razlikuje od gledanja Farme putem televizije.

Džidža i Sara su leškarile u spavaćoj sobi. Sara je pričala Džidži kako se razočarala u Simonidu jer joj je, prethodnog dana rekla da ne želi da pere sudove jer nije ni jela. Zatim je pričala o Ivanu, za koga kaže da je nervira i da joj je muka kada god je pogleda.

Na imanje je došao Proka. Farmeri su se okupili oko stola. Čekalo se na Kaću i Borisa koji su se zaneli na senu, pa nisu ni čuli zvono. Proka je od gazdarice Jelene zahtevao da objasni razloge zbog kojih nedeljni zadatak nije izvršen. Ona se pravdala time da nije mogla da natera farmere da izađu na njivu i rade. Proka ju je upozorio i na sankcije koje će imati ako pojedini farmeri budu ponovo bili na senu iako je sastanak u toku. On je farmere opomenuo i za (ne)higijenu koja vlada u kući.

Miki se požalio Edinu kako je on mogao svima da ustupi svoj krevet, da bi na kraju ostao sa Ivanovim, sa polomljenim daskama. Onda mu je osoba od koje je jedino očekivao podršku rekla da nije fer jer spava u izolaciji. On bi Miću, sa kojim je u dobrim odnosima, uvek podržao pred svima, čak i kada nije u pravu pa bi mu potom, nasamo, rekao šta ima. Ispričao je i kako je tokom dana pomogao Vajsu iz sažaljenja jer se, kako kaže, vidi da ga život nije mazio.

Ivan i Divna su se raspravljali u trpezariji. Divna mu je zamerila jer je branio Jelenu G. On je uzvratio tvrdnjom da je Divna kriva za takav odnos. Divna je zaključila da njemu zapravo najviše smeta Sara i da svoje frustracije prenosi na Sarine prijatelje.

Suzana i Simonida su ćaskali o Mikiju. Suzana ga je branila rečima da je uspela da ga shvati tek posle mesec dana provedenih na Farmi. Zaključila je da je čovek koji se šali, sprda i igra. Simonida se izvinila jer se nije složila, za šta se i izvinila. Ona nije mogla da pređe preko sukoba oko ćufti koju su Miki i ona imali na samom početku serijala.

U spavaćoj sobi je Marijana ušla u krevet Marka V. smejali su se. Marijana mu je rekla da uvek dobije ono što želi. Simonida im se pridružila, pa se šalila kako je Jelena G. tu da isproba svaki krevet. Tada je došao i Ivan, koji je zafrkavao Marka V. da je odlepio za Marijanom. Marko ga je ubeđivao da to nije tačno. Ivan je potom Sari rekao kako je ona tu, kao i sve devojke, da bi se promovisala i da će se ubrzo smuvati kao i sve devojke na Farmi.

Ognjen je doneo pismo gazdarici Jeleni G. Ona je pročitala pismo po Ognjenovom odlasku. U pismu se traži od farmera da požele dobrodošlicu novom farmeru – Ekremu Jevriću.

Svi su raširenih ruku dočekali Ekrema. Od samog ulaska, Ekrem je počeo sa provokacijama usmerenim ka farmerima.

U radionici su Kaća i Boris ćaskali. Boris je gađao stub grudvicama papira, pa je predložio da, ukoliko pogodi stub, njih dvoje imaju seks kod sena. Kaća ga je upitala, šta će biti ako promaši stub? On je uveren da će naći način da ga pogodi. Boris je rekao kako mu je Aki pri odlasku rekao da mu ostavlja Saru na čuvanje. Kaća je sigurna da se Sara zaljubila do ušiju. Potom su prešli na priču o pravljenju poklona Sari za rođendan.

Posle serije suđenja, farmeri su se opustili uz piće. Ekrem je sebi i ponajviše dao oduška, pa je tako završio na krevetu, dok su ostali farmeri pokušavali da razgovaraju sa njim.

makonda-tracker